Dubbeljobb idag och aktuell livsstatus

Fint med snöfall i Tällberg idag, här vid hotell Dalecarlia

Godkväll!
Vi tar dagen från början. Har tidigare mer eller mindre jämt haft svårt att somna på kvällarna, men under de senaste dagarna så har jag även vaknat ett stort antal gånger under nätterna. Drömt konstiga drömmar och vaknat av ett ryck. Nästan varit rädd för att sova ensam på grund av alla mardrömmar och rädslan när jag vaknat på natten, usch. Igår lade jag mig klockan 22,30, så jag hade ju förutsättningarna för en lång och fin sömn, men tror fan jag vaknade 10 gånger under natten, kul. 
Jobbade som vanligt på skolan idag, det rullar på fint och är kul. Men under de lite längre lektionerna inomhus så håller jag nästan på att somna om jag inte går runt. Skulle utan problem kunna somna ståendes alltså, så det gäller att jag går runt i klassrummet. Det enda jag längtar till under dessa stunder är att komma hem och få sova. Sen ju längre kvällen lider desto piggare blir jag igen, fin man är alltså. 
Efter dagens skoljobb så fick jag dock inte åka hem och lägga mig i min efterlängtade soffa, utan jag stressade direkt upp till Lugnet och sedan vidare till Tällberg för ytterligare jobb där. I Tällberg så bjöds vi på ett förträffligt väder; 1,5 plusgrader och ett ymnigt snöfall. Drömmen det. Eventet där gick bra och efter några timmar var det dags att åka hemöver igen. På slutet av den bilfärden var jag så oerhört trött att jag nästan blev tvungen att stanna. Usch, obehagligt att vara såhär trött. Det måste ju vara eftersläpningar av mina minus på sömnkontot alltså, har ju inte sovit mina åtråvärda åtta timmar på säkert 14 dagar. 
Väl hemma efter jobbet så skyndade jag mig att slänga ihop en omelett och nu sitter jag här i soffan och bloggar. Känner mig för tillfället rätt pigg och nöjd med dagen. Skönt. Något mer som är skönt är min sjukt mäktiga träningsvärk i hela kroppen. Hade en liten förhoppning om att smyga in på gymet idag, men jag sket i det, tänkte att det är smartare att låta mig vila en dag. 
Imorgon väntar en ny dag med nya möjligheter!
Borta där i bakgrunden så brukar man kunna se Siljan, det gick inte idag

Laddar igång med kaffe innan dagens event
https://adamsteen.se/

Related Articles

Träningsårets första Vasalopp – Fan vad fel jag hade!

  - Äntligen en vecka med rejäla pass och med en volym på över 20 timmar. Det är man inte bortskämd med! - Fin cykeltur med...

60 min i sub 4-tempo

Hej! Sedan igår kväll finns det en ny vlogg för medlemmar ute. Bli medlem du också! Idag har jag kört två löppass. Först blev det en...

Första skatepasset och +21 h

Hej! Nu har jag avslutat ytterligare en träningsvecka. Jag gjorde allt annat än att träna fram till en bit in på kvällen. Städning, tvättning, handling,...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here