Dubbelpass idag

BloggerImage
Ibland är man trött, ibland är man fet och ibland är man något annat. 
Goder morgon, goder morgon. 
Jag försöker hålla i dygnsrytmen och allt annat. Idag är inget undantag. Ett undantag jag dock planerat idag är att träna två pass. Sjukt, jag vet. Men för att jag ska försöka få ihop mina planerade 18 timmar denna veckan så får jag väl lov att slänga in ett extra pass idag. Kan väl göra det någon gång. Men som jag tidigare nämnt så kör jag hellre ett bra pass per dag. Har ingen lust att träna för tränandets skull direkt. 
Idag väntar det löpintervaller. 6 x 5 minuter är planen. Samling klockan 10 på knoppen. Intervallerna kommer äga rum runt 15 kilometersspåret (skidor) på Lugnet. 
https://adamsteen.se/

Related Articles

800 TIMMAR i år igen – ”HAN HAR DET!”

  Efter en rejäl massa slit kunde jag så till sista kamma in 800 träningstimmar för andra året i rad! Fy fan! Följ med på de...

Krånglande live igår, men till sist så kom vi igång!

Hej! Ja, igår avslutades mitt träningsår som bekant. 800 timmar och 15 minuter! Jag skulle ha en livesändning på min Youtube-kanal igår vid 21:00, men det...

Klar med träningsåret 2023/2024!

Tjena! Ses vi på livesändningen ikväll klockan 21:00? Bra! 800 timmar och 10 minuter föregående träningsår - 800 timmar och 15 minuter detta  träningsår. Ett träningsår...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here