Dubbla pass idag – 4,30 timmar totalt

Enarmsstakning, testa detta! Inte bara jobbigt att ta sig framåt, det krävs att man håller emot med bålen för att kunna hålla en rak kurs också. Första gången idag med
Löpning i 1,15 timmar. Dels för att få in lite extra timmar, men ändå inte ett pass där jag bara tar mig igenom. Jag försöker ju åtminstone hålla under sex minuter per kilometer när jag tränar själv, det var lagom tufft idag när jag precis har börjat komma igång med löpningen igen. Vågar nog inte springa så ofta och mycket än, känner lite lätt i benen och hälsenan, men det är under kontroll i alla fall. I övrigt så var det sjukt skönt och härligt att springa idag!! Tog mig uppåt via lederna förbi Hyttbro, Bjusan och nästan till Halla fäbodar innan jag vände. Jag hann 13,2 kilometer och klättrade 220 höjdmeter. Idag så sprang jag i mina Hoka One One Clifton 3, fina och sköna skor, ett bra val när stigarna är torra!
https://adamsteen.se/

Related Articles

Bessemerloppet 2024 – Kanondag för den ena(?!) + dubbla SM-GULD!

Tjena! Ännu en vlogg som denna vecka kulmineras med söndagens Bessemerlopp där jag slutade som 6:a i ett mycket starkt fält, endast 19 sekunder bakom segraren. Dessutom...

Kvällsrunda skate

Godkväll! Missa inte att prenumerera på min Youtube-kanal, vloggen från helgen finns ute för medlemmar nu (bli medlem du också för 29 kronor per månad),...

6:a Bessemerloppet 2024 + Veteran-SM guld

Tjena! Idag är jag riktigt nöjd med min insats och mitt resultat från loppet i Högbo bruk! Efter testande av totalt sex olika skidpar valde både...

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here