Elljuscupen 8 kilometer skate

Sådär då. Första riktiga fartpasset på skate sedan Morapinglan.

Dagens tävling var poänglopp 8 varv á 1 kilometer runt på stadion i Bergebo. Poäng varenda varv. Låg loppet igenom femma-sexa , tror jag kom sexa totalt. Fick slita som ett djur från start till mål. Bra träning och skönt att bryta av stakning och långlopp med detta.

Ett stort problem bara som jag i årtal haft fram och tillbaka. Det är min förbannade jävla ländrygg. På årets säsong har den spökat mer än någonsin. Började redan under cykelcross-säsongen. Det liksom molar, värker, krampar, drar ihop sig och gör så att jag knappt orkar något. Strålar ner i benen.

Är jag för svag någonstans? Stelhet? Annat skit? Snälla, tips!

Tävlingen:

19,25 minuter
181 medelpuls
190 maxpuls
100 höjdmeter

https://adamsteen.se/
Previous articleSponsorlunch
Next articleDagen

Related Articles

Team psyk™ åker Vasaloppet (en vecka för tidigt?!)

Det årliga passet längs Vasaloppsspåret avklarat, nu är det bara det jobbiga kvar... _____ Bli medlem i kanalen för att få åtkomst till flera förmåner: https://www.youtube.com/channel/UCn98udtjJg4gK3G4ZXo5X3Q/join  _____ Stöd gärna...

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

8 COMMENTS

  1. Stretchar du höftböjaren något? När den är för kort ligger ländmusklerna i utsträckt läge hela tiden o spökar med värk. Är ett vanligt problem. Massage rygg o rumpa och stretch höftböjare är ett tips förutom coreträningen då 🙂

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here