En bättre resa – bilder och lite siffror +ANNAT

Hej torsdag och hej vilodag.
Det har ju varit ett ständigt tjat här på bloggen den senaste tiden kring hur nöjd jag varit med min träning på slutet och med min sommar och så vidare. Vi skulle kunna punkta upp lite saker jag varit nöjd med, gjort annorlunda och hur träningen denna veckan varit. Sedan avslutar jag inlägget med bilder från det senaste året, som visar svart på vitt att träningen gett resultat. Okej, då kör vi:
– På slutet av vårterminen så fick jag beskedet om att jag skulle få vara kvar på skolan och jobba i ett helt läsår till, då tog jag ganska snabbt beslutet om att jag skulle vara ledig och träna hela sommaren. Jag gjorde upp en liten plan på 700 träningstimmar, har som mest tränat 660 timmar tidigare. Förhoppningen var att jag skulle kunna träna på bra, vara seriös och få vara frisk och hel. Hade dock aldrig kunnat föreställa mig om att det skulle gå så bra som det gjort, enda lilla smolket i bägaren är en kortare sjukdomsperiod på fyra dagar i slutet av juni. Träningen har jag smygökat under hela sommarlovet, och det är egentligen bara nu under den senaste veckan som jag känt mig lite sliten. Enligt plan ändå, då jag kommer bli tvungen att träna lite mindre när jag börjar jobba 08-14 måndag – fredag, men det går att få till bra träning ändå! 
– Jag har i år som tidigare nämnt valt att fokusera på ett bra pass per dag, dels för att jag tror på det, men också för att jag tycker bäst om det. Jag får ju mer vila och återhämtning mellan passen då och jag slipper kasta in ”slaskpass” och slasktimmar. Exempelvis så får jag nu cirka 45 timmars vila mellan

https://adamsteen.se/

Related Articles

Detta var inte kul.

Hej på er! Jag har känt mig sjuk sedan måndags eftermiddag när jag gick hem från jobbet en timme tidigare. Därefter har jag varit sjuk...

Uppdatering av sjukläget!

Hej på er! Som jag berättade i måndags är jag sjuk. Hemma från jobbet och hemma med Alfons. Han har varit sjuk från och till...

Fin långjanne med bl.a. premiär på FB-spåret

Tjena! Idag har jag haft ett både långt och väldigt fint pass i skogarna mellan Falun och Borlänge. Jag läste på skidspår.se att FB-spåret var...

4 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe