En bättre resa – bilder och lite siffror +ANNAT

Hej torsdag och hej vilodag.
Det har ju varit ett ständigt tjat här på bloggen den senaste tiden kring hur nöjd jag varit med min träning på slutet och med min sommar och så vidare. Vi skulle kunna punkta upp lite saker jag varit nöjd med, gjort annorlunda och hur träningen denna veckan varit. Sedan avslutar jag inlägget med bilder från det senaste året, som visar svart på vitt att träningen gett resultat. Okej, då kör vi:
– På slutet av vårterminen så fick jag beskedet om att jag skulle få vara kvar på skolan och jobba i ett helt läsår till, då tog jag ganska snabbt beslutet om att jag skulle vara ledig och träna hela sommaren. Jag gjorde upp en liten plan på 700 träningstimmar, har som mest tränat 660 timmar tidigare. Förhoppningen var att jag skulle kunna träna på bra, vara seriös och få vara frisk och hel. Hade dock aldrig kunnat föreställa mig om att det skulle gå så bra som det gjort, enda lilla smolket i bägaren är en kortare sjukdomsperiod på fyra dagar i slutet av juni. Träningen har jag smygökat under hela sommarlovet, och det är egentligen bara nu under den senaste veckan som jag känt mig lite sliten. Enligt plan ändå, då jag kommer bli tvungen att träna lite mindre när jag börjar jobba 08-14 måndag – fredag, men det går att få till bra träning ändå! 
– Jag har i år som tidigare nämnt valt att fokusera på ett bra pass per dag, dels för att jag tror på det, men också för att jag tycker bäst om det. Jag får ju mer vila och återhämtning mellan passen då och jag slipper kasta in ”slaskpass” och slasktimmar. Exempelvis så får jag nu cirka 45 timmars vila mellan

https://adamsteen.se/

Related Articles

800 TIMMAR i år igen – ”HAN HAR DET!”

  Efter en rejäl massa slit kunde jag så till sista kamma in 800 träningstimmar för andra året i rad! Fy fan! Följ med på de...

Krånglande live igår, men till sist så kom vi igång!

Hej! Ja, igår avslutades mitt träningsår som bekant. 800 timmar och 15 minuter! Jag skulle ha en livesändning på min Youtube-kanal igår vid 21:00, men det...

Klar med träningsåret 2023/2024!

Tjena! Ses vi på livesändningen ikväll klockan 21:00? Bra! 800 timmar och 10 minuter föregående träningsår - 800 timmar och 15 minuter detta  träningsår. Ett träningsår...

4 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here