En fyratimmars – ja tack

Klassiskt idag

Tjena!

Missa inte min senaste livestream på Youtube!

Ännu ett sent pass avklarat, men det är ju ett pass det också.

Jag körde klassiskt på mina skins idag. Ospårat som vanligt i Bergebo. När jag drog iväg så gick det så obeskrivligt tungt att jag inte visste var jag skulle ta vägen, känslan var som att åka med klister som frusit under, ni som vet ni vet. Det slutade med att jag vände tillbaka till bilen och rotade fram en flytande valla som jag dränkte in hela skidan i, speciellt i ”skinsen”. Tack och lov hjälpte det, så jag kunde åtminstone glida fram något. Innan var det mest gång.

Idag så var humöret neutralt nästan hela tiden, trots bedrövligt slitsamt före. Kanske är det för att målet på 800 h är nära nu, eller för att jag inte hade det minsta ont i triceps/axeln, vilket jag hade under gårdagens pass. Jag har fått hem en rödljusterapi-lampa från Nutrilight som jag körde hårt med igår och idag, den verkar ha hjälpt, tack och lov!

Passet rullade på med ganska pigg kropp och skapligt okej skidor. Mot slutet av passet körde jag 10 diagonalimpulser och kunde till sist inkassera 4 h 05 min och 43 kilometer. Avslutningsvis körde jag bålstabilitet-styrka hemma.

De senaste sju dagarna har jag tränat 29 timmar och är nu uppe i 789 h 45 min, tjoho!

Related Articles

40 ÅR + NY CYKEL på ingång!

Idag den 28:e maj när denna vlogg släpps för alla så fyller jag 40 år, fy fan! Skicka ett litet swish-stöd som plåster på...

En ”snabb” + en långsam – imorgon är det över

Hej! Nu är det bara timmar kvar tills livet känns över. 40 år. Jag vill inte vara så gammal. Fy fan. Vad har jag lyckats uträtta...

Löpintervaller i stormen

Tjena! Nu finns en ny vlogg ute för medlemmar på min kanal. Har du inte råd med 29 kronor per månad så får du vänta...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here