En h löpning

Sprungit en timme just. Hela löppasset sprangs runt i den mäktiga Skuggarvs-terrängen. Var bland annat upp på Hornberget, snöpuls och fin stigning. 
Det här berget har fostrat många grymma idrottare. Har för mig att det var i denna backe som Magnus Darvell myntade det smått klassiska uttrycket: ”Nu ska jag köra så den här backen dör!”. Han verkade tyvärr inte ha lyckats med sitt mordförsök. 
Kände mig lite seg och stel till en början, men efter cirka en halvtimme så kände jag mig pigg och stark. Smällde av två stycken korta ryck också. Givetvis kördes passet utan frukost i kroppen. Måste ju börja tänka på deffen igen! 
Nu ska jag jobba i Tällberg.
https://adamsteen.se/
Previous articleJogg
Next articleHemma

Related Articles

13,2 kilometer löpning

Imorgon kommer en ny vlogg, spänn fast er! Passa på att bli medlemmar på kanalen! Jag har sprungit idag, en timme och 13,2 kilometer, vilket...

12 hårda och 28 medelhårda

Aloha! Städade av veckans tredje intervallpass idag. Stakintervaller stod på programmet och Bergebo var arenan. Jag hade som vanligt programmerat pulsklockan, så att jag bara behöver...

Tre timmar skate blev fyra

Tjena! Planen idag var tre timmar skate, men såklart blev det fyra. Jag blev glatt överraskad när psykslingan på Lugnet var utökad till dryga tre kilometer....

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here