En liten sväng på rullskidorna i regnet

Jag och Adam Larsson står och blickar ut över Borlänge, uppe vid Bergebo
Hej och godkväll. 
Dagen har varit bra. Förutom jobb så har jag hunnit med en tandläkarundersökning och en vända in till Borlänge city för att byta skärmglas på min mobil som jag igår olyckligt tappade så den sprack. 
Efter dessa ärenden så var det bara att byta om och ge sig ut i detta pissväder. Temperaturen stod på cirka 10 plusgrader, regnet öste ner hela tiden och dessutom så blåste det motvind nästan hela passet. Vad har jag gjort den jäveln som styr vädret egentligen? Vad är det för fel på sol och värme? 
Vädret till trots, jag är inte den som ger upp i första taget. Idag var jag dessutom helt okej pigg, så det var inga större problem att varken ge sig av, eller att hålla på en stund. Jag åkte de cirka 45 minuter som det tar att komma till Adam Larsson idag, därifrån så begav vi oss till Domnarvet och Bergebo. Adam har en runda där som tog cirka 30 minuter, den rullade vi runt på i cirka två timmar. När jag sedan vinkat av Adam så tog jag och åkte tillbaka hem till Amanda igen, men en annan väg. Under hemvägen så passade jag på att lägga in ett litet fartökningsblock på tio stycken á 20 stavtag, mest för att väcka igång musklerna. 
Kändes rätt bra under hela passet idag, så det var skönt. Jävligt trevligt med sällskap också. Totalt så var jag ute och vinglade på mina Elpex-treor i 3,35 h, på den tiden hann jag 55 kilometer och jag plockade 560 höjdmeter. Enbart stakning såklart.
Imorgon eftermiddag så tänkte jag försöka köra elghufsintervaller i Romme, om någon är sugen att vara med? Men alla jag tränar/tränat med är ju alltid lediga, så man lär väl vara ensam igen vad jag förstår. 
https://adamsteen.se/
Previous articleMåndagstrött
Next articleSolen skiner åter på mig

Related Articles

Team psyk™ åker Vasaloppet (en vecka för tidigt?!)

Det årliga passet längs Vasaloppsspåret avklarat, nu är det bara det jobbiga kvar... _____ Bli medlem i kanalen för att få åtkomst till flera förmåner: https://www.youtube.com/channel/UCn98udtjJg4gK3G4ZXo5X3Q/join  _____ Stöd gärna...

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here