En skatelångpanna, tack

Första augusti idag och sommaren är slut innan den ens har börjat. Kämpa.

Jag och Måns Sunesson har i alla fall haft ett trevligt skatepass på tu man hand idag, båda var eniga om att Adam Larsson borde ha dykt upp, men tydligen hade han viktigare saker för sig.. Måns mötte upp hemma vid mig i Borlänge och sedan drog vi iväg sida vid sida i soluppgången, episkt.

Vi åkte tur och retur till Falun och längs vägen försökte jag få med lite lämpliga backar såsom: Bergebo, Falukrossen, Gruvriset och Pilbo. Lite bättre än platt. För första gången i år så höll sig vinden som den ska, vi hade medvind till Falun och motvind hem, att det ska ta hela sommaren för den att fatta vad det är som gäller?!
Passet åktes i ett lugnt och behagligt tempo, jag hade mina vanliga Elpex-skate nya hjulen med svart fälg. Rullar lagom, typ som Marwe 6 skulle jag uppskatta det. Kände mig pigg, om än något mycket träningsvärk sedan gårdagens bänkpress-inferno. 
Skramlade ihop fyra timmar, 67,45 kilometer och 620 höjdmeter. Snyggt så.
Efter träningen så skyndade jag mig att svänga ihop en omelett och därefter begav vi oss av till skogen för att plocka lite mer hjortron. Vi fick några i alla fall. Just nu så har jag precis varit iväg och hämtat upp lite presenter åt Amanda inför hennes födelsedag på söndag. Hon är så nipprig nu att hon inte kan sitta still när hon inte vet vad det är… 
https://adamsteen.se/

Related Articles

Bessemerloppet 2024 – Kanondag för den ena(?!) + dubbla SM-GULD!

Tjena! Ännu en vlogg som denna vecka kulmineras med söndagens Bessemerlopp där jag slutade som 6:a i ett mycket starkt fält, endast 19 sekunder bakom segraren. Dessutom...

Kvällsrunda skate

Godkväll! Missa inte att prenumerera på min Youtube-kanal, vloggen från helgen finns ute för medlemmar nu (bli medlem du också för 29 kronor per månad),...

6:a Bessemerloppet 2024 + Veteran-SM guld

Tjena! Idag är jag riktigt nöjd med min insats och mitt resultat från loppet i Högbo bruk! Efter testande av totalt sex olika skidpar valde både...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here