En timme AIII med impulser

En suddig bild från ett filmklipp som kommer längre ner i inlägget
Tjenare!
Det träningspass som idag genomfördes var totalt 90 minuter stakning på Lugnet i Falun. Den första och sista kvarten var lugn åkning, medan timmen i mitten var hård. Då jag var rätt otaggad innan, samt sovit väldigt dåligt de senaste dagarna så dubblade jag min koffeindos inför passet, det verkade göra susen då jag faktiskt kände mig helt okej stark och även fick en riktigt hög puls! 
Jag hann med att köra sju stycken varv på konstsnöslingan, plus cirka 100 meter ut på det åttonde varvet. Som vanligt så körde jag en impuls på 12 stavtag var sjätte minut. Tror dessa pass ger bra hårdhet inför långloppen. På det näst sista varvet så lyckades också min gamle träningskompanjon Kalle Gräfnings att filma mig. Som ni kommer se i filmklippet så är det inte någon bländande teknik jag besitter direkt, jag fäller överkroppen för tidigt och missar lite tryck och kraft där. Det finns säkert en rad andra fel också, men jag gör så gott jag kan. 
Givetvis så var det lite halvtaskiga väderförhållanden, som vanligt när jag ska köra intervall, men trots att det var nollgradigt och att det var nysnö i spåren, (men ingen motvind, hör och häpna) så lyckades jag hålla mig på rätt sida om Ski Team Skånes och Stockholms rullskidsklubbs skamgräns på AI-pass: 20 km/h, vackert så!
Siffrorna enligt min pulsklocka blev således:
60 minuter, 20,06 kilometer, 370 höjdmeter, 370 fallmeter, 175 snittpuls, 184 maxpuls, 20,0 km/h snittfart
Bra pass och bra genomförande. Nu på eftermiddagen så har jag handlat klart och slagit in alla julklappar, galet rekord för mig som annars brukar lösa det den 22-23 december ungefär, även jag blir vuxen. 
Och så filmen då förstås:

https://adamsteen.se/
Previous articleMåndagsärenden
Next articleHej alla tisdagsglada!

Related Articles

Inredningsdetaljer

Hej kära bloggvänner. Jag har aldrig riktigt brytt mig om inredning, inredningsdetaljer eller liknande. Har tidigare mest bara tagit det som funnits till hands, antingen...

Slitsamt på bandet

Hejsan! Ny vecka igen, vad hände med helgen?! Jobbig dag mentalt idag med mycket funderingar och tankar kring livet, ekonomi och så vidare. Fick lönespecifikationen...

Kort skatepass

Hej på er! Det blev en högst spontan partykväll igår i Falun, vilket var trevligt. Därav blev dagens pass lite kortare än tänkt, men vad...

4 COMMENTS

  1. Har hört att flera från SKTS och SRSK står på kö för klaffbyten, insättning av pacemaker etc. Allt för att få upp den låga farten på A1-passen sägs det.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe