En timme löpning.

Sådär, då var dagens andra ”träningspass” avklarat. Det blev som planerat; en timme löpning. Jag sprang runt Jungfruberget med omnejd och hade ännu lägre puls nu, nästan normal faktiskt, medel: 131, max: 158, skönt att det går åt rätt håll!
Jag har också bestämt mig för att köra Tour De Falun imorgon! Morgondagens etapp startar vid Konsum i Bjursås, uppför Baggbobacken, därefter är målgången uppe i Sörskog. Mitt deltagande är enbart i träningssyfte och jag har ej några ambitioner att vara i toppen och kämpa av förståeliga skäl!
Allt för nu, nu väntar jobb på Lugnets Äventyr, kund; Svenska Skidförbundet!
https://adamsteen.se/
Previous articleSpringa
Next articleGodmorgon, 090909.

Related Articles

Måndagslunk i 4,03-tempo, vurpa och 34h på 9 dagar

Tjena! Medlemmar kan redan nu se den senaste vloggen, bli det du också, eller vänta tills imorgon klockan 16:30! Nu har jag gjort det sista träningspasset...

Sista skidpasset?!

Åh helvete vilken vecka det varit, men nu ser jag ljuset! Dagens träning började med TRX-styrka. Sedan gav jag mig av till Bergebo för att...

En fyratimmars – ja tack

Tjena! Missa inte min senaste livestream på Youtube! Ännu ett sent pass avklarat, men det är ju ett pass det också. Jag körde klassiskt på mina skins...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here