En timme löpning.

Sådär, då var dagens andra ”träningspass” avklarat. Det blev som planerat; en timme löpning. Jag sprang runt Jungfruberget med omnejd och hade ännu lägre puls nu, nästan normal faktiskt, medel: 131, max: 158, skönt att det går åt rätt håll!
Jag har också bestämt mig för att köra Tour De Falun imorgon! Morgondagens etapp startar vid Konsum i Bjursås, uppför Baggbobacken, därefter är målgången uppe i Sörskog. Mitt deltagande är enbart i träningssyfte och jag har ej några ambitioner att vara i toppen och kämpa av förståeliga skäl!
Allt för nu, nu väntar jobb på Lugnets Äventyr, kund; Svenska Skidförbundet!
https://adamsteen.se/
Previous articleSpringa
Next articleGodmorgon, 090909.

Related Articles

En rad olika stakintervaller

Tjena! Hoppas ni inte missat den senaste vloggen?! Igår var det en skön och välbehövlig vilodag. Jag och Alfons åkte till sommarstugan. På vägen hämtade jag...

Trösthandlar och springer ett MARATON!

Till följd av det ständigt katastrofala väderläget här i Svea rike så har jag blivit tvungen att dra till med en rejäl psykbeställning för att jag...

72 kilometer löpning på två dagar

Sedan sent igår kväll finns en ny VLOGG ute för medlemmar. In och stötta mig genom att bli medlem för 29 kronor per månad. Idag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here