En timme skate

Godkväll.

Blev idag en timme skate på Lugnets lilla konstsnöspår. Varvet mäter 300 – 400 meter, så det blev några rundor.

Det var lite trångt bitvis då både Falu IK och Korsnäs hade träning med sina ungdomar och barn där. Men det gör inget för min del. Tycker det är bra att skidintresset är stort, för det var ett antal yngre förmågor där. Kul!

Under min timme jag körde så hann jag faktiskt bli lite trött. Det är ju trots allt första passet jag kör på skate i år. Förhoppningsvis blir det bättre med några skidmil i kroppen!

Medelpulsen på dagens träning blev 140 och maxpulsen 159.

https://adamsteen.se/
Previous articleKyligt
Next articleFredag!

Related Articles

Team psyk™ åker Vasaloppet (en vecka för tidigt?!)

Det årliga passet längs Vasaloppsspåret avklarat, nu är det bara det jobbiga kvar... _____ Bli medlem i kanalen för att få åtkomst till flera förmåner: https://www.youtube.com/channel/UCn98udtjJg4gK3G4ZXo5X3Q/join  _____ Stöd gärna...

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here