EN TIMME SKATE!!



Hej där allihopa.


Imorse skrev jag ju: ”Vilodag i Tour De Ski idag. Likaså har jag för ovanlighetens skull..” Så blev inte fallet. Jag kände mig pigg och rastlös satan efter lunch, så jag bestämde mig för att gå på skidorna en sväng.


Kom till Hemus, åkte ut elljusfemman till vasaloppsspåret, bort till Edris där jag vände, hem och runt ett varv på 1,5 km på Hemus. Kändes inte jättedåligt faktiskt, kroppen var såklart lam och trött, men inte som att jag har vilat och varit sjuk i fyra veckor, snarare en. Tekniken kändes faktiskt oväntat bra.


Hoppas bara att jag inte får bakslag nu,


Passdata:


58,07 minuter skate
137 medelpuls
159 maxpuls
95 höjdmeter
686 kilokalorier

https://adamsteen.se/
Previous articleVilodag.
Next articleMen tro på fan

Related Articles

En ”snabb” + en långsam – imorgon är det över

Hej! Nu är det bara timmar kvar tills livet känns över. 40 år. Jag vill inte vara så gammal. Fy fan. Vad har jag lyckats uträtta...

Löpintervaller i stormen

Tjena! Nu finns en ny vlogg ute för medlemmar på min kanal. Har du inte råd med 29 kronor per månad så får du vänta...

Staken runt Runn och Vikasjön

Tjena! Veckans bedrövligt låga sömnmängd gjorde sig rejält påmind idag. Jag struntade i att ställa något larm, sedan sov jag och som jag sov. Skäms...

5 COMMENTS

  1. Ja! Var lite svårt att ta det lugnt idag bland alla snabba "10 timmar på vasaloppet-motionärer". Dom är ju några klasser bättre än mig, så jag försökte ju hänga på dem lite för länge då och då under dagens pass!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here