En timme skate

Tjena tjena.
Idag när jag kom hem från jobbet så svidade jag om till träningskläder och stack ut på en rullskidstur skate. Det blev bara en kortvända till Skuggarvet och tillbaka. Jag ska nämligen tävla i Engelbrektsstafetten löpning 5×5 kilometer i Norberg imorgon. Med i mitt Sågmyralag är bland annat David Hellberg och landslagsskidåkaren Calle Halfvarsson. Det ska bli skoj!
Passdata från dagens skatepass:
59,29,1 minuter
145 medelpuls
166 maxpuls
255 höjdmeter
735 kilokalorier
https://adamsteen.se/
Previous articleSa jag att..?
Next articleNu så.

Related Articles

En ”snabb” + en långsam – imorgon är det över

Hej! Nu är det bara timmar kvar tills livet känns över. 40 år. Jag vill inte vara så gammal. Fy fan. Vad har jag lyckats uträtta...

Löpintervaller i stormen

Tjena! Nu finns en ny vlogg ute för medlemmar på min kanal. Har du inte råd med 29 kronor per månad så får du vänta...

Staken runt Runn och Vikasjön

Tjena! Veckans bedrövligt låga sömnmängd gjorde sig rejält påmind idag. Jag struntade i att ställa något larm, sedan sov jag och som jag sov. Skäms...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here