En timme skate

Goder afton kamrater.

Efter en bra jobbdag så begav jag mig hem, bytte om och for upp till Lugnet för att mata några varv. Folkskygg och misantrop som man är så var det CLWR-buff, brillor och hörlurar som gällde. Skönt att åka i sin ensamhet och dunka house-musik! Blev sjukt pepp av det!!

En timme snurrade jag runt där uppe, försökte verkligen att hålla igen, satte in 13,6 kilometer och 385 höjdmeter direkt på banken. Satt som en smäck! Kände mig någonstans emellan pigg och seg.

Nu ska jag sätta mig i bilen och dra nedåt! Imorgon ska jag köra DM i Täby. Blir skoj!

https://adamsteen.se/
Previous articleFredag
Next articleDags för DM

Related Articles

Team psyk™ åker Vasaloppet (en vecka för tidigt?!)

Det årliga passet längs Vasaloppsspåret avklarat, nu är det bara det jobbiga kvar... _____ Bli medlem i kanalen för att få åtkomst till flera förmåner: https://www.youtube.com/channel/UCn98udtjJg4gK3G4ZXo5X3Q/join  _____ Stöd gärna...

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here