En timme skidor

Hallå.

Dagens träning blev en timme lugnt klassiskt på Lugnet runt 15-kilometersbanan.

Idag tänkte jag verkligen på tekniken, åkte lugnt, stort, upprätt och la på mycket fäste. Nu kände jag mig rätt pigg och inget alls i ryggen. Ska fortsätta stretcha och göra lite övningar så hoppas vi att det blir bra!

https://adamsteen.se/
Previous articleDagen
Next articleBilder Kullaloppet

Related Articles

Team psyk™ åker Vasaloppet (en vecka för tidigt?!)

Det årliga passet längs Vasaloppsspåret avklarat, nu är det bara det jobbiga kvar... _____ Bli medlem i kanalen för att få åtkomst till flera förmåner: https://www.youtube.com/channel/UCn98udtjJg4gK3G4ZXo5X3Q/join  _____ Stöd gärna...

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here