En timme stakning

Halloj.
Efter en elvatimmars jobbdag så tog det emot en aning att ge sig ut på rullskidorna. Men faktiskt när jag väl kom ut så kändes det bättre än väntat. Åkte in till Lugnet, upp till Kårestugan, Järlinden och tillbaka till Skuggarvet. Enbart stakning. Det får jag väl ändå vara nöjd med, eller? 
Imorgon blir det ingen plantsättning, då plantorna levererades till ett nytt hygge idag så lär de stå och tina några dagar först. Dock så ska jag ha ett event i Gagnef för 22 personer på enbart engelska. Det blir spännande! 
Nu väntar nog snart sängen!
Passdata:
1,02,07 timmar
140 medelpuls
168 maxpuls
295 höjdmeter
760 kilokalorier
https://adamsteen.se/

Related Articles

Måndagslunk i 4,03-tempo, vurpa och 34h på 9 dagar

Tjena! Medlemmar kan redan nu se den senaste vloggen, bli det du också, eller vänta tills imorgon klockan 16:30! Nu har jag gjort det sista träningspasset...

Sista skidpasset?!

Åh helvete vilken vecka det varit, men nu ser jag ljuset! Dagens träning började med TRX-styrka. Sedan gav jag mig av till Bergebo för att...

En fyratimmars – ja tack

Tjena! Missa inte min senaste livestream på Youtube! Ännu ett sent pass avklarat, men det är ju ett pass det också. Jag körde klassiskt på mina skins...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here