En timme stakning

Halloj.
Efter en elvatimmars jobbdag så tog det emot en aning att ge sig ut på rullskidorna. Men faktiskt när jag väl kom ut så kändes det bättre än väntat. Åkte in till Lugnet, upp till Kårestugan, Järlinden och tillbaka till Skuggarvet. Enbart stakning. Det får jag väl ändå vara nöjd med, eller? 
Imorgon blir det ingen plantsättning, då plantorna levererades till ett nytt hygge idag så lär de stå och tina några dagar först. Dock så ska jag ha ett event i Gagnef för 22 personer på enbart engelska. Det blir spännande! 
Nu väntar nog snart sängen!
Passdata:
1,02,07 timmar
140 medelpuls
168 maxpuls
295 höjdmeter
760 kilokalorier
https://adamsteen.se/

Related Articles

En rad olika stakintervaller

Tjena! Hoppas ni inte missat den senaste vloggen?! Igår var det en skön och välbehövlig vilodag. Jag och Alfons åkte till sommarstugan. På vägen hämtade jag...

Trösthandlar och springer ett MARATON!

Till följd av det ständigt katastrofala väderläget här i Svea rike så har jag blivit tvungen att dra till med en rejäl psykbeställning för att jag...

72 kilometer löpning på två dagar

Sedan sent igår kväll finns en ny VLOGG ute för medlemmar. In och stötta mig genom att bli medlem för 29 kronor per månad. Idag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here