En timme stakning

God fredagskväll kära läsare.
Även idag har jag retat min kropp med ett träningspass, om än inte lika hårt och långt som gårdagens, men väl värt att nämna.
Jag trädde i stavremmarna i händerna och satte på mig mina ProSki tech 3-3:or på fötterna och begav mig av. Tänkte redan innan att köra både lugnare och inte lika backigt som de senaste passen. Så jag körde upp till Lugnet, vek av emot ICA Maxi, ner emot Slussen, över Kvarnberget, Främby, Timmervägen, ut bredvid Hanröleden och ner emot Britsarvet. Ganska precis en timme slutade kalaset på, medelpulsen landade på 139 BPM. Kändes rätt bra idag i kroppen.
Imorgon väntar ett nytt hygge på 4,1 hektar och 10 000 plantor, fyra stycken kvar innan jag är klar. Kämpa!
https://adamsteen.se/
Previous articleÅter till hyggä’
Next articleDagens lunch och plant

Related Articles

13,2 kilometer löpning

Imorgon kommer en ny vlogg, spänn fast er! Passa på att bli medlemmar på kanalen! Jag har sprungit idag, en timme och 13,2 kilometer, vilket...

12 hårda och 28 medelhårda

Aloha! Städade av veckans tredje intervallpass idag. Stakintervaller stod på programmet och Bergebo var arenan. Jag hade som vanligt programmerat pulsklockan, så att jag bara behöver...

Tre timmar skate blev fyra

Tjena! Planen idag var tre timmar skate, men såklart blev det fyra. Jag blev glatt överraskad när psykslingan på Lugnet var utökad till dryga tre kilometer....

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here