En timme stakning

God fredagskväll kära läsare.
Även idag har jag retat min kropp med ett träningspass, om än inte lika hårt och långt som gårdagens, men väl värt att nämna.
Jag trädde i stavremmarna i händerna och satte på mig mina ProSki tech 3-3:or på fötterna och begav mig av. Tänkte redan innan att köra både lugnare och inte lika backigt som de senaste passen. Så jag körde upp till Lugnet, vek av emot ICA Maxi, ner emot Slussen, över Kvarnberget, Främby, Timmervägen, ut bredvid Hanröleden och ner emot Britsarvet. Ganska precis en timme slutade kalaset på, medelpulsen landade på 139 BPM. Kändes rätt bra idag i kroppen.
Imorgon väntar ett nytt hygge på 4,1 hektar och 10 000 plantor, fyra stycken kvar innan jag är klar. Kämpa!
https://adamsteen.se/
Previous articleÅter till hyggä’
Next articleDagens lunch och plant

Related Articles

Sprungit intervaller med Falu BS bandy

Tjena! Det finns en vlogg för medlemmar ute nu, släpps för resten imorgon klockan 16:30. För en tid sedan blev jag kontaktad av en bekant om...

På rull runt Runn

Tjena! Jodå, jag kom ut sist av alla idag igen. Men jag kom åtminstone ut på träning, det är inte alla som gjorde det! Det jag...

En liten cykeltur

Hallå i stugorna! Tröttheten håller i sig och jag är fortsatt seg. HRV-värdet på klockan varnade för lågt värde imorse, första gången på flera månader....

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here