En tuff helg att vänta

Imorgon kör jag som tidigare nämnt landsvägs-DM i Säter, det blir cyklig både dit och hem. Loppet är 42 kilometer och startar klockan 10. Mer information här.
På söndag är det dags för träflasklöpet i Sundborn. Jag sprang ju kasst där ifjol (1,14,20 på 18 km). Är även denna gång anmäld till 18 kilometer, men känner jag mig sliten sedan lördagens cykling så går jag eventuellt ned till en kortare distans. Starten är klockan 12,10. Mer information här.

Ska försöka tänka på att det är bra träning och resultaten får komma i andra hand under helgen. Men när väl startskottet gått så vill man ju prestera bra. Hoppas på bättre löpform än de senaste 5-6 hårda löppassen! 

https://adamsteen.se/
Previous articleOch det flyter på
Next articleDå rullar vi

Related Articles

13,2 kilometer löpning

Imorgon kommer en ny vlogg, spänn fast er! Passa på att bli medlemmar på kanalen! Jag har sprungit idag, en timme och 13,2 kilometer, vilket...

12 hårda och 28 medelhårda

Aloha! Städade av veckans tredje intervallpass idag. Stakintervaller stod på programmet och Bergebo var arenan. Jag hade som vanligt programmerat pulsklockan, så att jag bara behöver...

Tre timmar skate blev fyra

Tjena! Planen idag var tre timmar skate, men såklart blev det fyra. Jag blev glatt överraskad när psykslingan på Lugnet var utökad till dryga tre kilometer....

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here