En tur runt Runn i bitvis storm

Godkväll.
Fick med mig Johan ”Joersa” Eriksson på dagens cykeltur. Varmt och skönt var det och jag hoppades på en fin tur med bra ben. Benen, eller kroppen var det inga större problem med, men det blåste en satans jävla dödsstorm bitvis. Vi började med att köra upp till Lugnet och uppför Sjulsarvsbacken, därefter så rullade vi ut mot Hosjö och vidare mot Vika, här hade vi rätt så bra vind, men när vi sedan började köra runt Vikasjön så började det blåsa motvind. Vet egentligen inte vad det var för fel på vinden idag, för den blåste åt alla håll. Från Torsång och hela vägen hem, över Ornäs, Aspeboda, Olsbacka, Källviken och Gamla Berget så blåste det totalt storm-motvind. Var nära att tappa det några gånger, men jag höll mig. Jag älskar att cykla landsväg, men i total dödsmotvind så är det fruktansvärt irriterande. 
Det blev i alla fall ett bra pass och benen var det inget fel på som jag nämnde ovan. Lyckades få ihop 2,35 timmar och 78 kilometer (30,3 km/h snittfart). Tack vare att vi körde Sjulsarvsbacken så blev det också 635 höjdmeter under rutten. Det gick åt sjukt mycket vatten idag, både jag och Johan upplevde att vi blev sjukt törstiga och att vi direkt blev torra i munnen. Måste väl vara något med pollen, eller så, vad vet jag. 
Imorgon så ska jag tävla Älven runt i Borlänge, 4,6 kilometer löpning. Det kan ju bli intressant, var ju ett tag sedan sist som jag försökte mig på att springa fort. Men det är ju inte VM direkt, och det är ju riktigt bra träning!
Fin väg mellan Vika och Strand

Dödens vind vid Aspebodaskolan, vimplarna stod åt alla håll, förutom med

Bet ihop och försökte hålla god min
https://adamsteen.se/

Related Articles

Nu är det FÄRDIGJOBBAT!

Ja, hörni. Nu jävlar är det färdigjobbat! Men inte fan hjälper det när vädret ständigt sätter käppar i hjulen för min bränna och mitt...

Sprungit intervaller med Falu BS bandy

Tjena! Det finns en vlogg för medlemmar ute nu, släpps för resten imorgon klockan 16:30. För en tid sedan blev jag kontaktad av en bekant om...

På rull runt Runn

Tjena! Jodå, jag kom ut sist av alla idag igen. Men jag kom åtminstone ut på träning, det är inte alla som gjorde det! Det jag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here