En tur runt Runn i bitvis storm

Godkväll.
Fick med mig Johan ”Joersa” Eriksson på dagens cykeltur. Varmt och skönt var det och jag hoppades på en fin tur med bra ben. Benen, eller kroppen var det inga större problem med, men det blåste en satans jävla dödsstorm bitvis. Vi började med att köra upp till Lugnet och uppför Sjulsarvsbacken, därefter så rullade vi ut mot Hosjö och vidare mot Vika, här hade vi rätt så bra vind, men när vi sedan började köra runt Vikasjön så började det blåsa motvind. Vet egentligen inte vad det var för fel på vinden idag, för den blåste åt alla håll. Från Torsång och hela vägen hem, över Ornäs, Aspeboda, Olsbacka, Källviken och Gamla Berget så blåste det totalt storm-motvind. Var nära att tappa det några gånger, men jag höll mig. Jag älskar att cykla landsväg, men i total dödsmotvind så är det fruktansvärt irriterande. 
Det blev i alla fall ett bra pass och benen var det inget fel på som jag nämnde ovan. Lyckades få ihop 2,35 timmar och 78 kilometer (30,3 km/h snittfart). Tack vare att vi körde Sjulsarvsbacken så blev det också 635 höjdmeter under rutten. Det gick åt sjukt mycket vatten idag, både jag och Johan upplevde att vi blev sjukt törstiga och att vi direkt blev torra i munnen. Måste väl vara något med pollen, eller så, vad vet jag. 
Imorgon så ska jag tävla Älven runt i Borlänge, 4,6 kilometer löpning. Det kan ju bli intressant, var ju ett tag sedan sist som jag försökte mig på att springa fort. Men det är ju inte VM direkt, och det är ju riktigt bra träning!
Fin väg mellan Vika och Strand

Dödens vind vid Aspebodaskolan, vimplarna stod åt alla håll, förutom med

Bet ihop och försökte hålla god min
https://adamsteen.se/

Related Articles

Bessemerloppet 2024 – Kanondag för den ena(?!) + dubbla SM-GULD!

Tjena! Ännu en vlogg som denna vecka kulmineras med söndagens Bessemerlopp där jag slutade som 6:a i ett mycket starkt fält, endast 19 sekunder bakom segraren. Dessutom...

Kvällsrunda skate

Godkväll! Missa inte att prenumerera på min Youtube-kanal, vloggen från helgen finns ute för medlemmar nu (bli medlem du också för 29 kronor per månad),...

6:a Bessemerloppet 2024 + Veteran-SM guld

Tjena! Idag är jag riktigt nöjd med min insats och mitt resultat från loppet i Högbo bruk! Efter testande av totalt sex olika skidpar valde både...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here