Ett jobbigt styrkepass + stakspurter

Övning 6 från mitt TRX-program
Tjenare vänner, byfånar och fans.
Det var tufft idag. Inga pigga muskler. Ska ju egentligen ha en dag emellan tuffa intervaller som igår och styrkan. Men grundplanen var ju Älven runt igår och även en lite tuffare, samt mer högintensiv vecka. Så jag får helt enkelt tåla att jag är lite tröttare ibland. Förhoppningsvis härdar det mig i det långa loppet och det var ju inte heller någon katastrof idag!
Jag tog

Övning 2 som jag kallar denna 3 x 12/sida

Övning 5, ut med ena armen, andra armen och sedan båda armarna 3 x 6 per ”grej”
Övning 6, (bilden högst upp) 3 x 20

Latsdrag, eller rodd 3 x 10

Efter att jag var klar på gymet så var det bara att knäppa på mig rullskidorna igen och sedan ge mig ut lagom tills det började regna. Jag åkte upp till Skräddarbacken där jag hittade en lagom backe och körde sedan mina tio spurter på cirka 15 sekunder, jag räknade till 25 stavtag per spurt. Maximal insats. Sjukt jobbigt. Försökte ha 2-3 minuters vila mellan varje. Därefter var jag äntligen klar med dagens pulshöjare. Nu ska det bli gott med mat!
https://adamsteen.se/

Related Articles

Bessemerloppet 2024 – Kanondag för den ena(?!) + dubbla SM-GULD!

Tjena! Ännu en vlogg som denna vecka kulmineras med söndagens Bessemerlopp där jag slutade som 6:a i ett mycket starkt fält, endast 19 sekunder bakom segraren. Dessutom...

Kvällsrunda skate

Godkväll! Missa inte att prenumerera på min Youtube-kanal, vloggen från helgen finns ute för medlemmar nu (bli medlem du också för 29 kronor per månad),...

6:a Bessemerloppet 2024 + Veteran-SM guld

Tjena! Idag är jag riktigt nöjd med min insats och mitt resultat från loppet i Högbo bruk! Efter testande av totalt sex olika skidpar valde både...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here