Ett slitsamt pass

 
 
Hej alla.
 
Har just avverkat ett riktigt slitigt klassiskt pass. På halvdåligt fäste och med en träningsvärksberikad kropp så slet jag mig igenom följande; 45 minuter lugn åkning med 5 impulser – 45 minuter AII (snabbdistansfart) med 5 impulser – 45 minuter AIII (under tröskel) – 15 minuter lugn åkning.
 
Jag är nöjd att jag tog mig igenom passet. Det var väldigt svåråkt med mjöliga/sockriga spår, svårt att få fäste och jag var mör i musklerna sedan styrkan i måndags. Men jag bet ihop och körde mig igenom, precis efter plan!
 
Nu är jag på gymet och jobbar!
https://adamsteen.se/
Previous articleVikarie
Next articleKlar för dagen

Related Articles

13,2 kilometer löpning

Imorgon kommer en ny vlogg, spänn fast er! Passa på att bli medlemmar på kanalen! Jag har sprungit idag, en timme och 13,2 kilometer, vilket...

12 hårda och 28 medelhårda

Aloha! Städade av veckans tredje intervallpass idag. Stakintervaller stod på programmet och Bergebo var arenan. Jag hade som vanligt programmerat pulsklockan, så att jag bara behöver...

Tre timmar skate blev fyra

Tjena! Planen idag var tre timmar skate, men såklart blev det fyra. Jag blev glatt överraskad när psykslingan på Lugnet var utökad till dryga tre kilometer....

4 COMMENTS

  1. Hej Adam! Ang föret på lugnet nu, är det klister som gäller eller kan burk funka också?//g

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here