Ett slitsamt pass

 
 
Hej alla.
 
Har just avverkat ett riktigt slitigt klassiskt pass. På halvdåligt fäste och med en träningsvärksberikad kropp så slet jag mig igenom följande; 45 minuter lugn åkning med 5 impulser – 45 minuter AII (snabbdistansfart) med 5 impulser – 45 minuter AIII (under tröskel) – 15 minuter lugn åkning.
 
Jag är nöjd att jag tog mig igenom passet. Det var väldigt svåråkt med mjöliga/sockriga spår, svårt att få fäste och jag var mör i musklerna sedan styrkan i måndags. Men jag bet ihop och körde mig igenom, precis efter plan!
 
Nu är jag på gymet och jobbar!
https://adamsteen.se/
Previous articleVikarie
Next articleKlar för dagen

Related Articles

En rad olika stakintervaller

Tjena! Hoppas ni inte missat den senaste vloggen?! Igår var det en skön och välbehövlig vilodag. Jag och Alfons åkte till sommarstugan. På vägen hämtade jag...

Trösthandlar och springer ett MARATON!

Till följd av det ständigt katastrofala väderläget här i Svea rike så har jag blivit tvungen att dra till med en rejäl psykbeställning för att jag...

72 kilometer löpning på två dagar

Sedan sent igår kväll finns en ny VLOGG ute för medlemmar. In och stötta mig genom att bli medlem för 29 kronor per månad. Idag...

4 COMMENTS

  1. Hej Adam! Ang föret på lugnet nu, är det klister som gäller eller kan burk funka också?//g

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here