Expertens tips om miljonspelet V86

V86 kan man spela varje onsdag där du får chansen till att bli miljonär även i veckan. På lördagarna dominerar V75 och Stryktipset men i veckan så är det V86 som gäller. Vi på Travcash har skördat stora framgångar just på V86 där både Albin Kjellberg och Annika har varit med och spelat in mest pengar i landet. Vi har varit uppe på topplistan ett flertal gånger men den största vinsten på ett enskilt system har fortfarande Annika inom laget Travcash. 6 maj 2020 satte Annika 8 rätt på V86 där hon spelade in 1.5 miljoner kr till flera glada andelsköpare. Varje andel gav tillbaka 126 556 kr! 

V86 hade premiär den 30 november 2011. Spelet går ut på att få 8 rätt för att kunna nå full pott. Man kan vinna pengar vid 6, 7 eller 8 rätt. Högsta vinsten inom V86 är 22,6 miljoner kr vilket spelades in den 12 september 2018. 

V86 Express är något som vi blivit bekanta med och det betyder att två olika banor arrangerar travtävlingarna. Under en onsdagskväll kan t.ex. Solvalla och Åby dela på tävlingarna. Det betyder alltså att fyra lopp inom V86 körs på Solvalla och fyra lopp inom V86 körs på Åby. Spelstopp för V86 xpress är 20:30 på onsdagarna men kan varierar lite under sommaren. 

Jag som skriver den här texten heter Kim Brask och jobbar som tipsexpert för Travcash. Min främsta uppgift är att ha hand om onsdagens V86 omgång. Jag skriver mina V86 analyser under måndagen då vi även spelar in vår V86 podcast. Jag använder mig mycket av lopparkivet och läser även en del tränarintervjuer inför min V86 analys. När jag bygger mina system så försöker jag ofta spela med minst två spikar beroende på hur svår omgången ser ut på förhand. Min uppfattning kring spelet V86 är att det nästintill alltid skräller i ett eller fler lopp. För att du ska lyckas pricka in kantbollar till 4-5% så krävs det att du har streck till det. 

När jag väljer mina spikar så försöker jag välja de som kommer till ledningen, eftersom därifrån vinns de allra flesta travloppen. Viktigt att tänka på när du gör dina system är att det inte är spikarnas procent som avgör utdelningen. Genom att spika en häst till ca 88% så tror många att man ej kan vinna stort, vilket är totalt felaktigt. Man kan i praktiken spika tre hästar spelade till 70%, 75%, 80% och ändå vinna stora pengar inom V86. Spikar du tre sådana stora favorit så minskar såklart chansen till att utdelningen blir hög men vinner t.ex. två stycken hästar spelade till 1% så kan jag lova att utdelningen ändå blir hög. Mitt bästa tips således till alla som spelar V86 är att man inte ska krångla till det med spikarna utan försöka finna skrällarna istället. Att finna hästarna som vinner till 1-5% är det svåra men det är också de hästarna som avgör utdelningen. 

Jag har en del vinster inom V86 men hoppas såklart på fler vinster i framtiden. Min största vinst totalt skedde den 25 november 2020 då jag spelade in totalt 968 000 kr och varje andel betalade tillbaka 17 000 kr. Min största vinst på enskilt system var den 2 december 2020 där vinsten blev 466 687 kr och gav varje andelsköpare 46 668 kr tillbaka. 

Spika hästarna som du tror kommer att vinna och gräv djupt efter skrällarna så kommer vinsterna med lite tur.

https://adamsteen.se/

Related Articles

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

Åkt Vasaloppet idag

Hej. Då har vi betat av årets trevligaste träningspass: Vasaloppet från start till mål. Jag och Jone körde hela och den gode Ulf Nordström var...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here