Fint crosspass runt knuten med trevligt sällskap

Tjena!
Har för ett tag sedan tränat klart för denna dagen. Och vilket pass det blev sen! 
Tillsammans med
Precis när vi var klara med skateåkningen och skulle byta om till löpskor för att springa så började det regna, bra tajming. Vi tog en för mig ny stig som kom direkt upp till Bjusanstugan. Ytterligare en led alltså, det här berget är helt fenomenalt bra, jag lovar! Uppe vid Bjusan så tog vi sedan leden ner över Hyttbro (Skräddarbacken) och hem. 
Löpningen blev 1,15 timmar, 11 kilometer och 215 höjdmeter:

Totalt alltså fyra timmar, 52,8 kilometer och 845 höjdmeter. Allt precis bakom knuten också, det svider för en Falun-älskare att säga att detta nästan är lika fint som Lugnet och Jungfruberget, men så är det faktiskt. 
När vi tränat klart så gav jag mig åter ut i regnet för att köra en kvart TRX-styrka. Nu ska det bli skönt med vilodag imorgon!
Förresten så lyckades nu Swishveckan precis överstiga 4000 SEK, ni är grymma, tack så mycket! Fortsätt så kanske vi når över 5 kaker snart?! Dunka in en liten sponsring på 0761664997!
https://adamsteen.se/

Related Articles

Nu är det FÄRDIGJOBBAT!

Ja, hörni. Nu jävlar är det färdigjobbat! Men inte fan hjälper det när vädret ständigt sätter käppar i hjulen för min bränna och mitt...

Sprungit intervaller med Falu BS bandy

Tjena! Det finns en vlogg för medlemmar ute nu, släpps för resten imorgon klockan 16:30. För en tid sedan blev jag kontaktad av en bekant om...

På rull runt Runn

Tjena! Jodå, jag kom ut sist av alla idag igen. Men jag kom åtminstone ut på träning, det är inte alla som gjorde det! Det jag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here