Fjärdeplats för Hellner.

Bitter fjärdeplats för Hellner

Marcus Hellner låg länge på första-andra plats, innan han tog helt slut och tappade bronset med 1,5 sekund.
Vilket spännande 15  km-lopp det blev till slut. Marcus Hellner öppnade riktigt starkt och krigade länge om framför allt silverplatsen. Men efter 12 kilometer så började han tappa mer och mer tid, för att in mot mål gå en enormt hård bronskamp emot Lukas Bauer, Tjeckien. Några hundra meter från mål, så låg han två sekunder före Bauer, men desvärre var han 1,5 sekund efter på en besviken men ändock imponerande fjärdeplats!
I guldstriden blev Dario Cologna till slut en överlägsen segrare med tjugotalet sekunder tillgodo på dagens silverman: Pietro Piller-Cottrer, Italien.  Bronset gick som bekant till Lukas Bauer.
Näst bästa svensk blev Johan Olsson, på en elfte plats. Tyvärr åkte Johan fel inne på stadion och tappade troligen en femte- eller sjätteplats.  
Daniel Rickardsson gjorde ett godkänt lopp och slutade på 22:a plats, medan Anders Södergren hade en tung dag och hamnade en bra bit ner i resultatlistan.
Nu blickar vi framåt emot nästa länglopp, den klassiska sprinten på onsdag, med kvalstart klockan 19:15 för damerna och 19:40 för herrarna.  
https://adamsteen.se/
Previous articleOS-Guld!!
Next articleTisdag = dubbelpass!

Related Articles

800 TIMMAR i år igen – ”HAN HAR DET!”

  Efter en rejäl massa slit kunde jag så till sista kamma in 800 träningstimmar för andra året i rad! Fy fan! Följ med på de...

Krånglande live igår, men till sist så kom vi igång!

Hej! Ja, igår avslutades mitt träningsår som bekant. 800 timmar och 15 minuter! Jag skulle ha en livesändning på min Youtube-kanal igår vid 21:00, men det...

Klar med träningsåret 2023/2024!

Tjena! Ses vi på livesändningen ikväll klockan 21:00? Bra! 800 timmar och 10 minuter föregående träningsår - 800 timmar och 15 minuter detta  träningsår. Ett träningsår...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here