Företaget Adam Steen

Halloj!

Kan börja med att säga att jag är lite bättre i förkylningen idag, (kanske inte skulle skrivit de för då är man väl sämre imorgon igen…). Nu till den stoora nyheten 🙂

En stor grej för mig är att jag trots uppsägningen från Adecco får hjälp av dem med att söka jobb eller som i mitt fall nu att starta eget! Jag har spånat på detta egentligen i många år, men det är först nu då jag blivit uppsagd och inte har någon riktig inkomst som jag tänkt starta en egen firma. Dels för att kunna fakturera sponsorer, men även företag och privatpersoner. Men vad ska jag fakturera då? Jo, sponsorer eller samarbetspartners är ju självklart det är ju en överenskommen summa pengar, företag och privatpersoner är som följer: Största ideén (Affärsidé) med hela firman är ju att jag ska vara: ”längdskidåkaren Adam Steen”, men andra stora delar inom företaget är skidskola, där jag tänkt lära ut det som efterfrågas inom främst längdåkningen (även löpning, i viss mån lite cykel och styrketräning) såsom, teknikträning och tips, vallning, träning, kost, etc. Sen kommer jag ju då att kunna fakturera de som jag jobbar åt, istället för att de ska behöva anställa mig så är det bättre att de hyr mig, eller mina tjänster då. Jag ska försöka kunna köpa in varor (sport- och då främst skidutrustning, m.m). Så det är alltså mina ideér, har inte kommit längre ännu, men finns det någon som skulle kunna hjälpa mig mera att förverkliga mitt mål med att starta företaget så vore jag väldigt tacksam?! Jag har lite (dåliga) ideér på namn: Längdskidåkaren Adam Steen, Adam Steen sport, Adams skidor, osv. Någon som har något bättre namn hoppas jag 🙂 ??

https://adamsteen.se/
Previous articlehmm..
Next articleDagens outfit!

Related Articles

Krånglande live igår, men till sist så kom vi igång!

Hej! Ja, igår avslutades mitt träningsår som bekant. 800 timmar och 15 minuter! Jag skulle ha en livesändning på min Youtube-kanal igår vid 21:00, men det...

Klar med träningsåret 2023/2024!

Tjena! Ses vi på livesändningen ikväll klockan 21:00? Bra! 800 timmar och 10 minuter föregående träningsår - 800 timmar och 15 minuter detta  träningsår. Ett träningsår...

”Långpass-intervaller” på löpbandet

Tjena! Imorgon kväll klockan 21:00 är planen att sända live på Youtube, häng med, ställ frågor och umgås! Ja, då har jag inte mycket kvar till...

1 COMMENT

  1. It’s really a nice and helpful piece of information. I’m glad that you shared this helpful info with us. Please keep us informed like this. Thanks for sharing.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here