Förkyld eller inte förkyld.

God morgon.
Jag kände av halsen bara lite i morse då jag vaknade. Men just nu så är jag bara lite skarp då jag sväljer. Inget mer. Men dock en liten känsla om att vara lätt förkyld Så jag avvaktar med träningen idag också. Tur för mig att Falu marknadslopp är inställt i helgen. Nu ska jag jobba på, sen hem och bara ta det lugnt.
Hörs senare.
https://adamsteen.se/
Previous articleVad ska man göra?
Next articleDopning

Related Articles

13,2 kilometer löpning

Imorgon kommer en ny vlogg, spänn fast er! Passa på att bli medlemmar på kanalen! Jag har sprungit idag, en timme och 13,2 kilometer, vilket...

12 hårda och 28 medelhårda

Aloha! Städade av veckans tredje intervallpass idag. Stakintervaller stod på programmet och Bergebo var arenan. Jag hade som vanligt programmerat pulsklockan, så att jag bara behöver...

Tre timmar skate blev fyra

Tjena! Planen idag var tre timmar skate, men såklart blev det fyra. Jag blev glatt överraskad när psykslingan på Lugnet var utökad till dryga tre kilometer....

2 COMMENTS

  1. Det är bäst att avvakta även om det är så surt. Har sett folk runtomkring en som blivit RIKTIGT sjuka, som i hjärtmuskelinflammation t ex, för att de tränat och skitit i kroppens signaler. Inte värt det…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here