Förkyld eller inte förkyld.

God morgon.
Jag kände av halsen bara lite i morse då jag vaknade. Men just nu så är jag bara lite skarp då jag sväljer. Inget mer. Men dock en liten känsla om att vara lätt förkyld Så jag avvaktar med träningen idag också. Tur för mig att Falu marknadslopp är inställt i helgen. Nu ska jag jobba på, sen hem och bara ta det lugnt.
Hörs senare.
https://adamsteen.se/
Previous articleVad ska man göra?
Next articleDopning

Related Articles

Krånglande live igår, men till sist så kom vi igång!

Hej! Ja, igår avslutades mitt träningsår som bekant. 800 timmar och 15 minuter! Jag skulle ha en livesändning på min Youtube-kanal igår vid 21:00, men det...

Klar med träningsåret 2023/2024!

Tjena! Ses vi på livesändningen ikväll klockan 21:00? Bra! 800 timmar och 10 minuter föregående träningsår - 800 timmar och 15 minuter detta  träningsår. Ett träningsår...

”Långpass-intervaller” på löpbandet

Tjena! Imorgon kväll klockan 21:00 är planen att sända live på Youtube, häng med, ställ frågor och umgås! Ja, då har jag inte mycket kvar till...

2 COMMENTS

  1. Det är bäst att avvakta även om det är så surt. Har sett folk runtomkring en som blivit RIKTIGT sjuka, som i hjärtmuskelinflammation t ex, för att de tränat och skitit i kroppens signaler. Inte värt det…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here