Första löpintervallpasset!

Har idag kört första löppasset för denna sommar. Körde tillsammans med X som var helsnabb. Vi började med att värma upp i tio minuter, därefter sprang vi tre intervaller: 8 + 6 + 6 minuter. De första två på förhållandevis slätt terräng och den sista uppför Hornberget. Kändes lite halvsegt till en början, men den sista intervallen så kändes det helt okej. Blir inte lika stum i benen nuförtiden när jag springer uppför. Kan vara för att jag cyklat mycket mer nu än tidigare år. 
Nu har jag riktigt ont i benen, så jag kommer att ha en skön träningsvärk imorgon på planthygget!
Avslutar med en bild på mig och X från gårdagens middag:
Passdata:
53,14 minuter
152 medelpuls
192 maxpuls
225 höjdmeter
749 kilokalorier
https://adamsteen.se/

Related Articles

72 kilometer löpning på två dagar

Sedan sent igår kväll finns en ny VLOGG ute för medlemmar. In och stötta mig genom att bli medlem för 29 kronor per månad. Idag...

Springer ett maraton, i skogen

Tjena! Veckans sista pass är avklarat. En vecka som landade på stabila 24 timmar och 5 minuter. Idag blev det ännu ett längre löppass i skogen,...

Två pass på över 5 h – cykel + stak

Tjena! Igår blev det sent igen. Först fick jag hem ett av mina två nya hjul jag köpt till cykeln, dessutom en Garmin cykeldator och...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here