Första löpintervallpasset!

Har idag kört första löppasset för denna sommar. Körde tillsammans med X som var helsnabb. Vi började med att värma upp i tio minuter, därefter sprang vi tre intervaller: 8 + 6 + 6 minuter. De första två på förhållandevis slätt terräng och den sista uppför Hornberget. Kändes lite halvsegt till en början, men den sista intervallen så kändes det helt okej. Blir inte lika stum i benen nuförtiden när jag springer uppför. Kan vara för att jag cyklat mycket mer nu än tidigare år. 
Nu har jag riktigt ont i benen, så jag kommer att ha en skön träningsvärk imorgon på planthygget!
Avslutar med en bild på mig och X från gårdagens middag:
Passdata:
53,14 minuter
152 medelpuls
192 maxpuls
225 höjdmeter
749 kilokalorier
https://adamsteen.se/

Related Articles

Måndagslunk i 4,03-tempo, vurpa och 34h på 9 dagar

Tjena! Medlemmar kan redan nu se den senaste vloggen, bli det du också, eller vänta tills imorgon klockan 16:30! Nu har jag gjort det sista träningspasset...

Sista skidpasset?!

Åh helvete vilken vecka det varit, men nu ser jag ljuset! Dagens träning började med TRX-styrka. Sedan gav jag mig av till Bergebo för att...

En fyratimmars – ja tack

Tjena! Missa inte min senaste livestream på Youtube! Ännu ett sent pass avklarat, men det är ju ett pass det också. Jag körde klassiskt på mina skins...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here