Första skidpasset, Bruksvallarna.

Hej hej.
Då var säsongens första pass på natursnö avklarat! Det blev 2,40 timmar skate, jag hann också med att köra 30 minuter benskate under dessa 2,40. Till en början kändes det ovant med teknik, skidor och balans. Men efter en timme så började det kännas bättre och bättre. 127 i medel- och 149 i maxpuls, 680 höjdmeter och 1658 kilokalorier.
Hur var förhållandena undrar ni kanske? Konstsnö utlagd från skidstadion och halvvägs uppför fjället i en bred och ganska tjock bädd. Därefter var det natursnö, inte jättemycket, men fullt åkbart. Man kunde åka ner till djupdalsvallen och cirka tre kilometer ytterligare. Det började snöa mot slutet av passet, men dock bara blötsnö. Temperaturen ligger runt nollan.
https://adamsteen.se/
Previous articleFramme Bruksvallarna.
Next articleDags för skidor.

Related Articles

Måndagslunk i 4,03-tempo, vurpa och 34h på 9 dagar

Tjena! Medlemmar kan redan nu se den senaste vloggen, bli det du också, eller vänta tills imorgon klockan 16:30! Nu har jag gjort det sista träningspasset...

Sista skidpasset?!

Åh helvete vilken vecka det varit, men nu ser jag ljuset! Dagens träning började med TRX-styrka. Sedan gav jag mig av till Bergebo för att...

En fyratimmars – ja tack

Tjena! Missa inte min senaste livestream på Youtube! Ännu ett sent pass avklarat, men det är ju ett pass det också. Jag körde klassiskt på mina skins...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here