Fortsatt sliten och ont

Det här Vasaloppet sätter sina spår. La mig för att vila igår vid 19,30-tiden, somnade dock direkt och vaknade vid 22. Gick upp och gjorde mig iordning för att sova innan jag la mig igen och vaknade först nu i förmiddags vid klockan 10. Jag är tröttare i kroppen idag än vad jag var igår. Ont har jag fått också:
 
I det röda inringade området har jag fruktansvärt ont bara jag böjer handleden åt något håll och senan knarrar. Men det ska nog gå över snart.
På vänstra handen just bakom pekfinger-knogen så har jag fått en öm knöl efter handremmen. Men även denna ska nog gå över inom kort.
Jag tar en vilodag idag med. Är kvar i Mora, och ska snart ner till stan och äta lunch med X.
https://adamsteen.se/
Previous articleVasaloppsbakis
Next articleSkidor trots allt

Related Articles

Team psyk™ åker Vasaloppet (en vecka för tidigt?!)

Det årliga passet längs Vasaloppsspåret avklarat, nu är det bara det jobbiga kvar... _____ Bli medlem i kanalen för att få åtkomst till flera förmåner: https://www.youtube.com/channel/UCn98udtjJg4gK3G4ZXo5X3Q/join  _____ Stöd gärna...

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

4 COMMENTS

  1. Senknarr i handleden, på exakt samma ställe! Grattis och välkommen in i pensionärspartiet. Jag har exakt samma sak. Här bestämt mig för att avvakta till torsdag och om det då är kvar dags för behandling. cortisonspruta here I come./stef

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here