Fortsatt sliten och ont

Det här Vasaloppet sätter sina spår. La mig för att vila igår vid 19,30-tiden, somnade dock direkt och vaknade vid 22. Gick upp och gjorde mig iordning för att sova innan jag la mig igen och vaknade först nu i förmiddags vid klockan 10. Jag är tröttare i kroppen idag än vad jag var igår. Ont har jag fått också:
 
I det röda inringade området har jag fruktansvärt ont bara jag böjer handleden åt något håll och senan knarrar. Men det ska nog gå över snart.
På vänstra handen just bakom pekfinger-knogen så har jag fått en öm knöl efter handremmen. Men även denna ska nog gå över inom kort.
Jag tar en vilodag idag med. Är kvar i Mora, och ska snart ner till stan och äta lunch med X.
https://adamsteen.se/
Previous articleVasaloppsbakis
Next articleSkidor trots allt

Related Articles

Nu är det FÄRDIGJOBBAT!

Ja, hörni. Nu jävlar är det färdigjobbat! Men inte fan hjälper det när vädret ständigt sätter käppar i hjulen för min bränna och mitt...

Sprungit intervaller med Falu BS bandy

Tjena! Det finns en vlogg för medlemmar ute nu, släpps för resten imorgon klockan 16:30. För en tid sedan blev jag kontaktad av en bekant om...

På rull runt Runn

Tjena! Jodå, jag kom ut sist av alla idag igen. Men jag kom åtminstone ut på träning, det är inte alla som gjorde det! Det jag...

4 COMMENTS

  1. Senknarr i handleden, på exakt samma ställe! Grattis och välkommen in i pensionärspartiet. Jag har exakt samma sak. Här bestämt mig för att avvakta till torsdag och om det då är kvar dags för behandling. cortisonspruta here I come./stef

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here