Foton från gårdagens Onsdags-VM

Här kommer ett inlägg direktciterat från Erik Birgerssons hemsida:

”Onsdags-VM, Sveriges bästa cykelcross


I Falun finns det många träningstävlingar på cykel. När landsvägssäsongen börjar lida mot sitt slut åker crossarna fram, vilket betyder Onsdags-VM. Som vanligt erbjuder Falun några av de bästa cyklisterna om någon skulle vara sugen att mäta sina krafter. Onsdagar 17:00 är tiden, Lugnets skidstadion är platsen. Någon onsdag skall jag själv testa men idag kände jag för att kika på race med en kamera istället. En härlig kväll med skön kvällssol och en ”plåtvänlig” himmel.
Om någon som kanske är med på bilderna vill visa dem på sin egen blogg eller liknade, dela/länka då hela detta inlägg. Kopiera ej enstaka bilder. Tack för det!
(klicka på bilderna för bästa upplösning)”

https://adamsteen.se/
Previous articlePissform
Next articleLägesuppdatering

Related Articles

En ”snabb” + en långsam – imorgon är det över

Hej! Nu är det bara timmar kvar tills livet känns över. 40 år. Jag vill inte vara så gammal. Fy fan. Vad har jag lyckats uträtta...

Löpintervaller i stormen

Tjena! Nu finns en ny vlogg ute för medlemmar på min kanal. Har du inte råd med 29 kronor per månad så får du vänta...

Staken runt Runn och Vikasjön

Tjena! Veckans bedrövligt låga sömnmängd gjorde sig rejält påmind idag. Jag struntade i att ställa något larm, sedan sov jag och som jag sov. Skäms...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here