Rikard Tynell funderar!
Jag uppför Jungfruberget

Jag och Bleckur uppför Jungfruberget

Tung backe, 158 i puls med Lillsport-handskarna som smygreklam!

Jone tuffar på.

Idag vaknade jag och kände mig pigg och kry, så jag bestämde mig för att springa ett pass eftersom att det nästan är det enda man kan träna för tillfället här i Falun. Det är lite tråkigt när det ligger så lite snö som det gör, och du kan inte åka skidor på det men det är för mycket för att kunna åka rullskidor. Sen har dem ju hunnit sanda vissa gång- och cykelvägar redan.

Jag sprang med Jone och Lars Bleckur i cirka en timme. Sen stötte jag på Rikard Tynell och sprang en sväng med honom. Var totalt ute i två timmar och det kändes ganska bra! Kul att köra med såna där värstingar igen, ska försöka passa in nåt mer pass med dem i veckan! Snittpulsen under dagens pass blev 148.

https://adamsteen.se/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here