Full hand completed!

Då var dagens träning till ända. Det blev ett crosspass på totalt 5,05 timmar. Med ett crosspass menas att man kör olika ”grenar” uppdelat under passet. Jag körde idag två timmar klassiskt rullskidor, 1,25 tim löpning och 1,40 tim skate rullskidor. Enda ”vilan” var då jag mellan de olika delarna av passet bytte skor/pjäxor och utrustning.
  • Klassiska passet körde jag ut till Skuggarvet, Lilltäkt, gamla Svärdsjövägen, runt Högbo (lugnet) och hem. Medelpulsen här hamnade på 134 och maxpulsen 161.

  • Löpningen var inte rolig idag, då jag bara hann komma upp till Lugnet (10 min) innan jag drog till med en REJÄL vrickning av högerfoten. Men hård (läs; dum i huvudet) som man är fanns ju inte ge upp på kartan, jag skulle vidare. Fick lov att stå stilla i cirka två minuter, därefter gå i en minut, innan jag efter mycket möda kunde börja ”springa”/halta. Hade bra ont resten av passet, men jag lyckades hålla pulsen uppe iaf. Medelpuls: 132, maxpuls:152.
  • Skaten gick bra, trots att jag kände av foten mer eller mindre hela passet. Jag började med att köra runt Bojsenburg mot Lugnet, uppför Sjulsarvsbacken till Kårestugan, till Hälsingberg, Hälsinggården och hem. Här hade jag högst medelpuls: 139, likaså maxpulsen var högst, nämligen: 166.

Det kändes rätt bra i kroppen hela tiden, även om jag sista halvtimmen började få lite energibrist. Idag åt jag inget under hela passet, den enda näringen var efter klassiska delen och framåt, då jag började dricka svagt blandad sportdryck.

Nu har jag just ätit, sitter och tar det lugnt i soffan med en skön känsla i kroppen!
Imorgon är det jobb från 08.00 till en bit in på eftermiddagen. Därefter är planen ett tretimmarspass.
Vi hörs av.
https://adamsteen.se/
Previous articleCrosspass
Next articleDöskalle

Related Articles

60 min i sub 4-tempo

Hej! Sedan igår kväll finns det en ny vlogg för medlemmar ute. Bli medlem du också! Idag har jag kört två löppass. Först blev det en...

Första skatepasset och +21 h

Hej! Nu har jag avslutat ytterligare en träningsvecka. Jag gjorde allt annat än att träna fram till en bit in på kvällen. Städning, tvättning, handling,...

90 km och lite till

Tjena! Ja, som vanligt tog det sin tid för mig att komma ut på träning. Men vad gör väl det om hundra år?! Dagen till ära...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here