Full hand cykel!

Jag kände mig pigg hela passet, så när vi kom tillbaka till Falun efter fyra timmar så gav jag mig ensam ut på ytterligare tre mil via Aspeboda och Olsbacka. Körde då upp snitthastigheten från 29,5 till 30,4 km/h. Härligt när ben och kropp svarar bra!
Under passet idag så åkte vi igenom Gustafs mot Torsång och fick se de som sprang sätermaran, vi hann ikapp täten och fick se Johan Lindgren (cyklisten) ligga i sololedning, kul! Det visade sig också att han vann på 2,41, imponerande.
Dagens pulsvärden blev: 128 i snittpuls och 174 i maxpuls.
Såhär såg dagens strava- och garmin-data ut:

https://adamsteen.se/
Previous articleDags för sadelnötning igen
Next articleVilodag

Related Articles

13,2 kilometer löpning

Imorgon kommer en ny vlogg, spänn fast er! Passa på att bli medlemmar på kanalen! Jag har sprungit idag, en timme och 13,2 kilometer, vilket...

12 hårda och 28 medelhårda

Aloha! Städade av veckans tredje intervallpass idag. Stakintervaller stod på programmet och Bergebo var arenan. Jag hade som vanligt programmerat pulsklockan, så att jag bara behöver...

Tre timmar skate blev fyra

Tjena! Planen idag var tre timmar skate, men såklart blev det fyra. Jag blev glatt överraskad när psykslingan på Lugnet var utökad till dryga tre kilometer....

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here