Full hand cykel!

Jag kände mig pigg hela passet, så när vi kom tillbaka till Falun efter fyra timmar så gav jag mig ensam ut på ytterligare tre mil via Aspeboda och Olsbacka. Körde då upp snitthastigheten från 29,5 till 30,4 km/h. Härligt när ben och kropp svarar bra!
Under passet idag så åkte vi igenom Gustafs mot Torsång och fick se de som sprang sätermaran, vi hann ikapp täten och fick se Johan Lindgren (cyklisten) ligga i sololedning, kul! Det visade sig också att han vann på 2,41, imponerande.
Dagens pulsvärden blev: 128 i snittpuls och 174 i maxpuls.
Såhär såg dagens strava- och garmin-data ut:

https://adamsteen.se/
Previous articleDags för sadelnötning igen
Next articleVilodag

Related Articles

En rad olika stakintervaller

Tjena! Hoppas ni inte missat den senaste vloggen?! Igår var det en skön och välbehövlig vilodag. Jag och Alfons åkte till sommarstugan. På vägen hämtade jag...

Trösthandlar och springer ett MARATON!

Till följd av det ständigt katastrofala väderläget här i Svea rike så har jag blivit tvungen att dra till med en rejäl psykbeställning för att jag...

72 kilometer löpning på två dagar

Sedan sent igår kväll finns en ny VLOGG ute för medlemmar. In och stötta mig genom att bli medlem för 29 kronor per månad. Idag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here