Galen träning denna sommar! (2 + 2 h rullskidor – 20 impulser – TRX)

Black & white – tänk att två med samma förnamn kan ha så olik hudfärg, var är världen på väg!? 
God eftermiddag kära vänner!
Jag har för någon timme sedan avslutat denna veckas träning, känns mer än skönt. Slitenheten i min kropp börjar krypa sig på mer och mer. Till skillnad från många gånger tidigare genom mitt liv så är jag motiverad till denna hårda träning, det är mer eller mindre med glädje som jag tar mig an dessa träningspass som jag nu har kört i åtta veckors tid, på dessa veckor så har jag totalt skrapat ihop 159,15 timmars träning, då vilade jag den första måndagen och även imorgon. Alltså 159,15 timmar på 54 dagars träning, vilket ger ett snitt av 2,55 timmar per dag, det är inräknat vilodagar som totalt varit 15 till antalet. Fina siffror helt klart! De fyra senaste veckorna har jag fått ihop 81,50 timmar och denna veckans träningsdos landade på 21,30. Inte undra på att jag blir sliten. En veckas träning kvar innan det är dags att jobba! Totalt har jag nu tränat 269 timmar och 20 minuter sedan träningsårets början den 24:e april, det är 17 timmars mer träning än föregående år.
Dagens träningspass blev tillsammans med Adam Larsson, jag körde ett crosspass där jag började med två timmar skate och sedan två timmar stakning:
Skate: 1,59,46 timmar, 30,44 kilometer, 360 höjdmeter. Uppe i Skräddarbacken, sex impulser totalt. Elpextreor.
Stakning: 2,00,21 timmar, 29,19 kilometer, 255 höjdmeter. Lite runtomkring i Borlänge, 14 impulser totalt. Elpexfyror.
Efter rullskidsåkningen så gick jag till mitt utegym och drog av en kvart i TRX-banden. Bra pass! 
https://adamsteen.se/
Previous articleResultat cykelvasan 2017
Next articleNjutbar vilodag

Related Articles

Bessemerloppet 2024 – Kanondag för den ena(?!) + dubbla SM-GULD!

Tjena! Ännu en vlogg som denna vecka kulmineras med söndagens Bessemerlopp där jag slutade som 6:a i ett mycket starkt fält, endast 19 sekunder bakom segraren. Dessutom...

Kvällsrunda skate

Godkväll! Missa inte att prenumerera på min Youtube-kanal, vloggen från helgen finns ute för medlemmar nu (bli medlem du också för 29 kronor per månad),...

6:a Bessemerloppet 2024 + Veteran-SM guld

Tjena! Idag är jag riktigt nöjd med min insats och mitt resultat från loppet i Högbo bruk! Efter testande av totalt sex olika skidpar valde både...

2 COMMENTS

  1. HI!

    If you wish so and your mind is set you have 10 more years in top notch skiing,- look at Aukland, just mindset!, always things to improve.

    Wish that you would elaborate about your thoughts on food,due to the highly impact of performance/food are so linked together, mayby a weeks food intake on the blog?

    Best wishes from bicyclecountry, yours sincerely.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here