Gårdagens kilometertider och annat

 
Igår så fick jag hem min nya cykel, inte så illa för att kosta 1899:- dock var hjulen lite vinda, men dessa ska jag nog lyckas rikta upp. Passade också på att köpa ett lås på Biltema. Tog faktiskt cykeln på en premiärtur ner till starten på gårdagens race, den gick helt okej! 
Det tog ända tills idag innan min polarfil från gårdagens Blodomloppet blev synkat med Strava så att jag kunde se gårdagens kilometertider, här kommer dom:
3,15
3,29
3,34
3,27
3,31
3,30
3,30
3,25
3,27
3,31

Första fem: 17,16
Andra fem: 17,23
(Observera att Strava mäter tid i rörelse och att gårdagens lopp visade 80 meter längre än 10 kilometer på min klocka)
Ganska så jämnt lopp ändå! Är väldigt nöjd med insatsen. Hjärta och lungor finns ju där. Ska jag springa snabbare så krävs det bättre löparben och mer snabba intervaller på lättlöpt underlag. Men detta är ju en bra grund och ett bra resultat för att vara mig. Förr om åren så kändes ju 35 på milen som ingenting, men samtidigt så sprang jag mer då, dessutom så fanns inga GPS-klockor som visade mer exakta sträckor och faktiskt så var jag ju på den tiden bara bra på löpsträckor upp till 3000 meter ungefär. Tränade ju för 800 (1,56,22 som pers) och 1500 (4,01,02). Numer är jag ju bättre tränad på längre sträckor, men inte riktigt löpskolad för att springa kilometrar under 3,00. 
Igår efter målgång så var jag helt förstörd i vaderna, stannade jag bara till några sekunder och sedan skulle försöka gå så var dom som två betongklumpar. När jag skulle försöka somna så drog båda baksidorna ihop sig rejält, kunde inte vända mig om. Sjukt alltså. Idag är jag ganska trasig också, men inte helt förstörd ändå. 
 
https://adamsteen.se/

Related Articles

En rad olika stakintervaller

Tjena! Hoppas ni inte missat den senaste vloggen?! Igår var det en skön och välbehövlig vilodag. Jag och Alfons åkte till sommarstugan. På vägen hämtade jag...

Trösthandlar och springer ett MARATON!

Till följd av det ständigt katastrofala väderläget här i Svea rike så har jag blivit tvungen att dra till med en rejäl psykbeställning för att jag...

72 kilometer löpning på två dagar

Sedan sent igår kväll finns en ny VLOGG ute för medlemmar. In och stötta mig genom att bli medlem för 29 kronor per månad. Idag...

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here