”Guldgössn”

Det är inte ofta jag får vara en ”Guldgösse” heller, men idag var och är jag i alla fall det!
Godkväll kamrater.
Det blev en bra dag idag. Jävligt trött i morse, har sovit några för få timmar den senaste tiden, men men. Så kan det vara ibland, har gjort bra saker i alla fall, såsom jobbat och fått till fina pass. När jag kom fram till dagens tävlingsplats i Täby så satte jag på mig carbonpjäxorna och nummerlappen, därefter så testade jag skidor och värmde upp. Vill gärna åka rätt mycket på mina uppvärmningar, då jag märkt att jag under träning blir piggare och piggare. Ville också testa banan. Riktigt skoj att vara på ett nytt ställe, det var fina förhållanden där nere. Känns som att intresset bland ”spårgubbarna” blir bättre ju längre söderut man kommer. 
Efter min uppvärmning så var det dags att klä av sig överdraget och jogga till start. Jag öppnade hårt och kontrollerat utan att stressa. Tjock med folk i spåren under hela loppet, så jag åkte mer eller mindre yttervarv hela loppet, men det var nog garanterat lika för alla. Hade ingen som helst aning hur de snabba juniorerna som startade bakom mig låg till, så jag körde full gas hela loppet. En riktigt bra genomkörare blev det, kroppen svarade bra och jag återhämtade mig fint i den lilla utförsbacken som fanns på varje varv. Det var lite likt tävlingen i Bollnäs ändå. Jag har haft på känn att formen varit stigande, så jag har medvetet hållit igen farten på de senaste distanspassen och försökt se till att belasta musklerna så lite som möjligt, kul att det går bra någon gång. 
Efter målgång så träffade jag på den alltid så trevliga Anders ”Mora” Eriksson som var där och kollade. Då det saknades dusch på denna reservanläggning så frågade jag Anders om han kunde ordna någon, vilket han kunde och jag fick följa med till en brandstation i närheten och duscha där. Stort tack för det! Gasade sedan hemöver och var tillbaka i Falun strax efter lunch, skönt. Åt på Jungfrun med mina 70-åriga stamgästgubbar och sedan drog jag hem till min lägenhet för att kolla ”touren” i efterhand. Har även hunnit sova 40 minuter, väldigt välbehövligt. 
Nu ska jag snart äta middag och sedan ut till Skuggarvet och valla skidor. Eller ja, sickla av de redan färdigvallade skidorna stämmer väl mer in på verkligheten. Därefter blir det hem och fixa det sista inför morgondagen och sedan soffläge resten av kvällen!
Förresten; har ni någon bild på mig från dagen så får ni gärna maila den till mig ([email protected])! 

https://adamsteen.se/

Related Articles

En ”snabb” + en långsam – imorgon är det över

Hej! Nu är det bara timmar kvar tills livet känns över. 40 år. Jag vill inte vara så gammal. Fy fan. Vad har jag lyckats uträtta...

Löpintervaller i stormen

Tjena! Nu finns en ny vlogg ute för medlemmar på min kanal. Har du inte råd med 29 kronor per månad så får du vänta...

Staken runt Runn och Vikasjön

Tjena! Veckans bedrövligt låga sömnmängd gjorde sig rejält påmind idag. Jag struntade i att ställa något larm, sedan sov jag och som jag sov. Skäms...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here