Gym och jogg

Tjo.

Efter dagens två jobb så var det ju dags för träning också.

Bytte om på mitt tredje jobb: Actic gym. Började träningen med att jogga upp till hoppbackarna och tillbaka. Sen gick jag ner i friviktsgymmet där jag bland annat körde chins, dips och bänkpress. När det var klart så gick jag upp och brände av de maskiner jag tycker är bra. Avslutade sen med att köra 500 meter max på stakmaskinen, 1,43 på tyngsta motståndet blev mitt resultat. Efter det körde jag 10 minuter löpband, 2 i lutning och i 3,43-fart (min/km).

Ett bra och kort pass helt enkelt! Kändes helt okej också.

https://adamsteen.se/
Previous article1 av 2
Next articleDubbel espresso igen då

Related Articles

72 kilometer löpning på två dagar

Sedan sent igår kväll finns en ny VLOGG ute för medlemmar. In och stötta mig genom att bli medlem för 29 kronor per månad. Idag...

Springer ett maraton, i skogen

Tjena! Veckans sista pass är avklarat. En vecka som landade på stabila 24 timmar och 5 minuter. Idag blev det ännu ett längre löppass i skogen,...

Två pass på över 5 h – cykel + stak

Tjena! Igår blev det sent igen. Först fick jag hem ett av mina två nya hjul jag köpt till cykeln, dessutom en Garmin cykeldator och...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here