Gym och jogg

Tjo.

Efter dagens två jobb så var det ju dags för träning också.

Bytte om på mitt tredje jobb: Actic gym. Började träningen med att jogga upp till hoppbackarna och tillbaka. Sen gick jag ner i friviktsgymmet där jag bland annat körde chins, dips och bänkpress. När det var klart så gick jag upp och brände av de maskiner jag tycker är bra. Avslutade sen med att köra 500 meter max på stakmaskinen, 1,43 på tyngsta motståndet blev mitt resultat. Efter det körde jag 10 minuter löpband, 2 i lutning och i 3,43-fart (min/km).

Ett bra och kort pass helt enkelt! Kändes helt okej också.

https://adamsteen.se/
Previous article1 av 2
Next articleDubbel espresso igen då

Related Articles

Krånglande live igår, men till sist så kom vi igång!

Hej! Ja, igår avslutades mitt träningsår som bekant. 800 timmar och 15 minuter! Jag skulle ha en livesändning på min Youtube-kanal igår vid 21:00, men det...

Klar med träningsåret 2023/2024!

Tjena! Ses vi på livesändningen ikväll klockan 21:00? Bra! 800 timmar och 10 minuter föregående träningsår - 800 timmar och 15 minuter detta  träningsår. Ett träningsår...

”Långpass-intervaller” på löpbandet

Tjena! Imorgon kväll klockan 21:00 är planen att sända live på Youtube, häng med, ställ frågor och umgås! Ja, då har jag inte mycket kvar till...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here