Gym och stakning

Hej hej.
Nu har jag kört ytterligare ett träningspass. Det blev precis som planerat och som det står i rubriken nämligen; gym och stakning.
Jag började med att staka nästan direkt upp till friidrottshallen, en fin liten uppvärmning på 12 minuter. Därefter körde jag ett liknande pass som jag kört de senaste gångerna. Jag började med ”golden 4”-övningarna (Chins,dips, brutalbänk, raka benlyft och rygglyft) och sen lite olika övningar på skivstången.
Två skillnader idag mot andra pass var att jag körde olika vikter och repetitioner på de tre seten. Till exempel på dipsen:
1:a set: 6 repetitioner med 20 kilo i extravikt
2:a set: 8 repetitioner med 10 kilo i extravikt
3:e set: 15 repetitioner med 0 kilo i extravikt

Den andra skillnaden var att det kändes mycket bättre, då jag tycker mig ha mer muskeluthållighet och styrka! Skönt!
Efter gymmet så mötte jag upp Kalle Gräfnings och vi stack ut på lite över en timme stakning runt om på Faluns fina cykelbanor. Kändes även på stakningen rätt bra!
Imorgon blir det förhoppningsvis två pass, beroende på känslan i kroppen!
Allt för nu.
https://adamsteen.se/
Previous articleDags för gym.
Next articleTjoflöjt.

Related Articles

72 kilometer löpning på två dagar

Sedan sent igår kväll finns en ny VLOGG ute för medlemmar. In och stötta mig genom att bli medlem för 29 kronor per månad. Idag...

Springer ett maraton, i skogen

Tjena! Veckans sista pass är avklarat. En vecka som landade på stabila 24 timmar och 5 minuter. Idag blev det ännu ett längre löppass i skogen,...

Två pass på över 5 h – cykel + stak

Tjena! Igår blev det sent igen. Först fick jag hem ett av mina två nya hjul jag köpt till cykeln, dessutom en Garmin cykeldator och...

4 COMMENTS

  1. Ja jag försöker hålla i så gott det går nu då jag jobbar, för att sedan öka på träningsmängden mer då jag kommer jobba lite mindre sen i höst.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here