Gym+Löp och andra ärenden

Har varit en bra dag idag och jag har fått en del saker gjorda. Jag har bland annat tvättat och smort min cykel. Jag har sagt upp min lägenhet då jag har fått tag i en bostadsrätt 100 meter ifrån den jag bor i nu. Dagens möte var på socialen, då jag ska bli kontaktperson åt en person, verkar spännande och kul. Jag har tränat också, styrka och löpning med Kalle Gräfnings. Kände mig pigg och stark även idag, kul! 
Nu ska jag duscha och sedan iväg på middag!

Invigde mina Vibram fingerskor för säsongen!

https://adamsteen.se/
Previous articleTjena
Next articleFin

Related Articles

13 kilometer löpning

Ett sista pass avklarat innan morgondagens vilodag. Precis som förra måndagen så sprang jag i en timme. Denna gång kom jag 13 kilometer, vilket blir...

Tredje stakintervallpasset för veckan

Tjena! Idag var det perfekta förhållanden om man ville ha tungt motstånd. 12-13 minusgrader, nysnö och snö från snökanonerna. Det sprutades för fullt där uppe...

En 60:a skate

Tjenare! Rysskylan fortsätter med full kraft här, likaså snöandet. Men timmarna måste ju in ändock. Idag fick jag till min stora glädje inviga Igeltjärnsvägen för första...

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here