Gym+Löp och andra ärenden

Har varit en bra dag idag och jag har fått en del saker gjorda. Jag har bland annat tvättat och smort min cykel. Jag har sagt upp min lägenhet då jag har fått tag i en bostadsrätt 100 meter ifrån den jag bor i nu. Dagens möte var på socialen, då jag ska bli kontaktperson åt en person, verkar spännande och kul. Jag har tränat också, styrka och löpning med Kalle Gräfnings. Kände mig pigg och stark även idag, kul! 
Nu ska jag duscha och sedan iväg på middag!

Invigde mina Vibram fingerskor för säsongen!

https://adamsteen.se/
Previous articleTjena
Next articleFin

Related Articles

Nu är det FÄRDIGJOBBAT!

Ja, hörni. Nu jävlar är det färdigjobbat! Men inte fan hjälper det när vädret ständigt sätter käppar i hjulen för min bränna och mitt...

Sprungit intervaller med Falu BS bandy

Tjena! Det finns en vlogg för medlemmar ute nu, släpps för resten imorgon klockan 16:30. För en tid sedan blev jag kontaktad av en bekant om...

På rull runt Runn

Tjena! Jodå, jag kom ut sist av alla idag igen. Men jag kom åtminstone ut på träning, det är inte alla som gjorde det! Det jag...

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here