Har väl skejtat

Söker man på mest skriva ord här på bloggen så antar jag att ord som; Stum, trött, seg och så vidare ligger rätt högt upp på listan. Idag har jag anledning och använda dem igen. Körde en kortare skatevända på rullskidorna och jag var stum. Från första till sista stavtaget. Känns kul. Orkeslös muskulärt och i övrigt också dessutom. Skönt med medgång för. en. gångs. skull.. Lägg också till att det var spöregn under i princip hela passet och succén var ett faktum. Ja ja, det vänder nog inom kort. 
Imorgon ska man visst fylla år också, kul. Verkligen jättekul.. Ska jobba dels åt Lugnets Äventyr, men också sätta ner lite plantor, och sen försöka hinna med ett träningspass. Hade jag lugna dagar förut, så har jag inte det nu för tillfället. Fick reda på idag att jag näst helg ska jobba som nattvakt på Lugnets camping under Rockstad Falun. Det kan ju bli spännande.
Eftersom att jag och Henrik Öijer gillar varandra så mycket (Läs; Eftersom att jag är livrädd för Öijer på grund av att jag har krashat ett par Revolverhjul) så är jag snäll och tipsar er läsare om att gå in här och rösta på Henrik Öijer till Dalarnas bästa blogg. Det har jag (efter knivhot från Henrik) gjort..
Nej, nu får det räcka för idag. Hej hej!
https://adamsteen.se/
Previous articleNöjd!
Next articleFyller väl år idag!

Related Articles

10 mil cykel – det skulle ju inte regna!

Hej! Det finns en VLOGG ute för medlemmar nu. Släpps imorgon tisdag 16:30 som vanligt, för övriga. På eftermiddagen åkte jag och Alfons hem från sommarstugan....

MTB + löpning + hopp

Tjena! Det har ju faktiskt tränats några timmar idag igen. Först fick jag låna ihop utrustning och cykel för att kunna åka mountainbike tillsammans med...

ICA-loppet 2024

God kväll! Idag har jag, precis som 2018, 2022 och 2023 deltagit i den lilla löptävlingen ICA-loppet här vid vår sommarstuga i Dala-Floda. Jag lyckades vinna...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here