Högåsrundan – 2,15 h löp

Solin bjöd mig och Jessica på en riktigt fin löptur under förmiddagen. 2,15 timmar, 615 höjdmeter och 20 kilometer! Högåsrundan var faktiskt sjukt fin, dels så hade den mycket höjdmeter, den var förhållandevis torr och det var en galet fin utsikt! 
Vill minnas att jag sprungit denna för många år sedan under ett träningsläger. Möktig var den hur som helst. För att skarva på den 18 kilometer långa vändan så sprang vi upp till toppen på Gopshus slalombacke. 
Kändes väl skapligt i kroppen idag. Även om jag har rätt hög puls: 151 medel, 175 max. Vi sprang i ett normalt distanstempo och ansträngningen var inte riktigt samma som pulsen skvallrar om. Men man är ju inte fulltränad som träningsnarkomanen Viktor Brännmark direkt, fast å andra sidan behöver jag inte träna 85 timmar/period för att bli lika deff som honom… 
Sista halvtimmen började dock mitt vänstra knä göra ont på utsidan, alltså löparknä. Har försökt stretchat lite nu, vill ju kunna springa även i höst. Löpning och stakning är det enda som gäller ju! 
Bilder:

https://adamsteen.se/
Previous articleLöptime
Next articleNjupeskär

Related Articles

Hur tränar man i en PSYKPERIOD™?!

Herre min skapare vilken galen vecka! - Träning med sällskap - Första stavbrottet på flera år - Träning i alla typer av väder och fören - Sliten och...

Måndagslunk i 4,03-tempo, vurpa och 34h på 9 dagar

Tjena! Medlemmar kan redan nu se den senaste vloggen, bli det du också, eller vänta tills imorgon klockan 16:30! Nu har jag gjort det sista träningspasset...

Sista skidpasset?!

Åh helvete vilken vecka det varit, men nu ser jag ljuset! Dagens träning började med TRX-styrka. Sedan gav jag mig av till Bergebo för att...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here