Höll axlen? Blir det race?

Det korta svaret är: JA! Axeln höll och det blir race imorgon (Rullskidgalejet, klicka för mer info). Faktum är att jag inte kände någonting av axeln, kanske lite lite, men det kan också ha varit fantomkänslor/oro. Jag tog en lugn och fin vända på mina Elpex team 610, 2:or. Konstigt att åka på tvåor och kanske ännu mer konstigt att jag använde benen, istället för att bara staka. Första passet i år där jag inte bara stakade, förutom två skatepass. 
Jag snurrade runt lite uppe i Högbo, Järlinden och hoppbackarna. Därefter så åkte jag en lite längre sväng förbi Lilltäkt, Hobborn och Skuggarvet. Avslutade sedan med ytterligare en sväng upp till hoppbackarna. Totalt så blev det 2,30 timmar, 40 kilometer och 610 höjdmeter. 
Tack för idag!
https://adamsteen.se/

Related Articles

Team psyk™ åker Vasaloppet (en vecka för tidigt?!)

Det årliga passet längs Vasaloppsspåret avklarat, nu är det bara det jobbiga kvar... _____ Bli medlem i kanalen för att få åtkomst till flera förmåner: https://www.youtube.com/channel/UCn98udtjJg4gK3G4ZXo5X3Q/join  _____ Stöd gärna...

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here