Hotell i Malmö

Hejsan mina bloggläsare.
Att resa runt i Sverige är en underskattad sysselsättning. För oss som bor mer åt norrhållet i Sverige och håller på med skidåkning så åker man ju oftast norröver när man reser inom de svenska gränserna. Att istället åka söderut kan många gånger vara väldigt trevligt även det, i alla fall under sommarhalvåret då det allt som oftast är varmare där nere än vad vi har här uppe i ”norr”. 
En fin stad som har nära till exempelvis Danmark är Malmö. Att bo i Malmö är riktigt fint och det är Sveriges tredje största stad (300 000 i staden och 650 000 i storstadsområdet). Vill man så kan man boka hotell i Malmö City för att på så sätt få nära till det mesta som händer där.

Jag själv har faktiskt bott i Malmö under en helg tidig höst 2003. Då bodde jag nära deras fotbollsstadion där. Vi var där med min friidrottsklubb, bodde på ett hotell, hade en riktigt trevlig tillställning där och tävlade JSM i friidrott i grannstaden Vellinge. Jag sprang så pass bra där att jag lyckades få med mig ett JSM-silver hem den gången. Endast 25 hundradelar från det efterlängtade guldet.

På hotell Malmö city så hittar man alla olika hotell inom Malmöregionen. Där finns det även en garanti som ger dig det bästa möjliga priset. Vilket kan vara bra då det ibland kan kosta väldigt mycket att bo på hotell. De har även ett antal hotell som dom rekommenderar på deras sida, vilket kan vara bra om man inte själv vill välja, eller vet med sig sedan tidigare att just det hotellet är ett bra sådant. Man kan direkt på sidan boka en hotellvistelse. Det mesta fungerar väldigt smidigt här och det är inga som helst bekymmer att förstå sig på sidan som är väldigt snyggt uppbyggd.

https://adamsteen.se/
Previous articlePackning och vilodag igen
Next articleHearty

Related Articles

Sprungit intervaller med Falu BS bandy

Tjena! Det finns en vlogg för medlemmar ute nu, släpps för resten imorgon klockan 16:30. För en tid sedan blev jag kontaktad av en bekant om...

På rull runt Runn

Tjena! Jodå, jag kom ut sist av alla idag igen. Men jag kom åtminstone ut på träning, det är inte alla som gjorde det! Det jag...

En liten cykeltur

Hallå i stugorna! Tröttheten håller i sig och jag är fortsatt seg. HRV-värdet på klockan varnade för lågt värde imorse, första gången på flera månader....

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here