Igång med träning igen!

Äntligen igång med träning igen!
I ett trevligt sällskap med grabbarna: Simon Andersson, Mattias Argårds (bilden), Joakim Lindstedt, Jimmie Johnsson och Linus Larsson så körde vi en riktigt fin och lugn rullskidtur. 
Bland annat åkte vi upp igenom Slätta och Herrhagen, upp till Lugnet och runt ”alla” olika vägar/gator där och vi avslutade sedan den 35 kilometer och 2,30 timmar långa turen med att åka en sväng ut mot Hosjö och hem. 
I början var jag väldigt ringrostig och seg, men jag åkte på lite lättare rull (ProSki 2:or) och använde mycket frånskjut och diagonal till en början. Men efter cirka 1,30 timmar så kände jag mig piggare och stakade mest. Sista timmen var det väldigt kallt ute (nollgradigt), men det gick bra det också, bara man höll igång. Var riktigt roligt idag! 
https://adamsteen.se/
Previous articleBlod
Next articleFörmiddagsträningsdags

Related Articles

”Inget kan stoppa mig från mina 20 h-veckor!” #Brödrakampen

  Här har ni veckans dårskaper samlade på film. Har jag äntligen lyckats implementera min nya plan för träning? Eller kör jag på i samma...

13,2 kilometer löpning

Imorgon kommer en ny vlogg, spänn fast er! Passa på att bli medlemmar på kanalen! Jag har sprungit idag, en timme och 13,2 kilometer, vilket...

12 hårda och 28 medelhårda

Aloha! Städade av veckans tredje intervallpass idag. Stakintervaller stod på programmet och Bergebo var arenan. Jag hade som vanligt programmerat pulsklockan, så att jag bara behöver...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here