Igång med träning igen!

Äntligen igång med träning igen!
I ett trevligt sällskap med grabbarna: Simon Andersson, Mattias Argårds (bilden), Joakim Lindstedt, Jimmie Johnsson och Linus Larsson så körde vi en riktigt fin och lugn rullskidtur. 
Bland annat åkte vi upp igenom Slätta och Herrhagen, upp till Lugnet och runt ”alla” olika vägar/gator där och vi avslutade sedan den 35 kilometer och 2,30 timmar långa turen med att åka en sväng ut mot Hosjö och hem. 
I början var jag väldigt ringrostig och seg, men jag åkte på lite lättare rull (ProSki 2:or) och använde mycket frånskjut och diagonal till en början. Men efter cirka 1,30 timmar så kände jag mig piggare och stakade mest. Sista timmen var det väldigt kallt ute (nollgradigt), men det gick bra det också, bara man höll igång. Var riktigt roligt idag! 
https://adamsteen.se/
Previous articleBlod
Next articleFörmiddagsträningsdags

Related Articles

En rad olika stakintervaller

Tjena! Hoppas ni inte missat den senaste vloggen?! Igår var det en skön och välbehövlig vilodag. Jag och Alfons åkte till sommarstugan. På vägen hämtade jag...

Trösthandlar och springer ett MARATON!

Till följd av det ständigt katastrofala väderläget här i Svea rike så har jag blivit tvungen att dra till med en rejäl psykbeställning för att jag...

72 kilometer löpning på två dagar

Sedan sent igår kväll finns en ny VLOGG ute för medlemmar. In och stötta mig genom att bli medlem för 29 kronor per månad. Idag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here