Imorgon är jag döden

Hej mina vänner.

Stängde idag igen träningsveckan med ett nytt bra pass: löpning och gym. Amanda hängde med på cykel och gymet körde vi tillsammans, trevligt!
Jag sprang till gymet först: 2,71 kilometer, 5,05 min/km
På gymet var det dags att försöka få liv i mina odugliga och förtvinade muskler, så jag tryckte till med detta:
Lutande rodd 5 x 5, 60 kilo
Marklyft 5 x 5, 120 kilo
Knäböj 5 x 5, 80 kilo (brutalt dålig i knäböj, det trodde jag inte, men sen har jag knappt kört övningen heller)
Bänkpress 5 x 5, 75 kilo

Frivändningar 5 x 5, 60 kilo

Inte nog med detta, inspirerad av Anders Aukland så är min tanke att klara av 10 x 10 chins på tio minuter, start varje minut alltså.. Jag körde idag ett upplägg med 10 set, men endast 5 chins i de första sju seten och 10 chins i de sista 3. Det var nog så jobbigt. Jag håller inte händerna som vanliga chins, utan raka i utstickande pinnar, mer skidlikt inbillar jag mig och något lättare än vanliga chins. Tanken är att köra detta på varje pass framöver, och förhoppningsvis öka på det hela en aning. 
Tanken på kommande träningsår är att köra något liknande i styrka, men att dela upp det hela i två styrkepass, så att jag får 2-3 basövningar per pass, sedan lite mer stakliknande övningar och även lite bål/TRX. Kan nog bli bra det!
Detta kommer sätta sina spår i min arma kropp imorgon, var så säker, usch. 
På löpningen hem så tryckte jag på det som fanns i princip, platt och sluttande uppför och med icebug-skor: 2,70 kilometer, 11,24 min (4,13 min/km), 162 snittpuls, 181 maxpuls och 20 höjdmeter.. Lite annan puls än gårdagens snitt på 98 slag/minut. Såg dock på strava att killarna jag hade med mig hade lite högre puls, Måns strax över 120 och Oskar strax över 140 i snitt, så det gick inte direkt i gångtempo, men jag var sliten igår.  

https://adamsteen.se/

Related Articles

Bessemerloppet 2024 – Kanondag för den ena(?!) + dubbla SM-GULD!

Tjena! Ännu en vlogg som denna vecka kulmineras med söndagens Bessemerlopp där jag slutade som 6:a i ett mycket starkt fält, endast 19 sekunder bakom segraren. Dessutom...

Kvällsrunda skate

Godkväll! Missa inte att prenumerera på min Youtube-kanal, vloggen från helgen finns ute för medlemmar nu (bli medlem du också för 29 kronor per månad),...

6:a Bessemerloppet 2024 + Veteran-SM guld

Tjena! Idag är jag riktigt nöjd med min insats och mitt resultat från loppet i Högbo bruk! Efter testande av totalt sex olika skidpar valde både...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here