Impulser + 10 x 4 min

Hallå där!

Det var fint i Bergebo vill jag lova. Eller ja, så fint det kan vara i slutet av mars, med åtta plusgrader och sol. Det var rätt tungfört, dessutom så har jag inte vallat mina skateskidor på länge, vilket inte gör att det går lättare direkt. 
Slingan i Bergebo var ungefär två kilometer lång, med några fina backar. Skönt att få se lite nytt än bara Lugnet. Efter 30 minuters lugn åkning så körde jag först tio impulser, en i minuten och därefter drog jag igång med dagens huvudmål:

10 x 4 minuter, en minuts vila

Intervallerna var mellan 1,12 och 1,36 kilometer långa och pulsen fick jag upp fint, mellan 160 och 172 i snittpuls. Så även om det gick sjukt tungt och det var en rejäl motvind inne på stadion så var jag nöjd med både känsla och genomförandet. Totalt nötte jag omkring i 2,05 timmar, åkte 30,8 kilometer och klättrade 640 höjdmeter.
Imorgon väntar nya strapatser i Bergebo. 
https://adamsteen.se/

Related Articles

Team psyk™ åker Vasaloppet (en vecka för tidigt?!)

Det årliga passet längs Vasaloppsspåret avklarat, nu är det bara det jobbiga kvar... _____ Bli medlem i kanalen för att få åtkomst till flera förmåner: https://www.youtube.com/channel/UCn98udtjJg4gK3G4ZXo5X3Q/join  _____ Stöd gärna...

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here