Inga mer race i år

Planen var att tävla Vårpoffen i Vansbro på fredag, samt att träna idag. Men jag såg på Vansbro AIK skidors sida att Vårpoffen tyvärr är inställd på grund av för lite snö. Tråkigt. Luften för dagens träning gick då ur mig en aning, så jag sket i att träna, köpte en semletårta istället. Har nu ätit upp hela tårtan, sovit och sedan städat lägenheten. En bättre eftermiddag helt klart. Det vore väl fan om jag inte blev smal nu?! Samtidigt som jag städade lägenheten så lyssnade jag på podcasten: Svenska Mordhistorier. Sjukt läskigt, fick lov att kolla mig om ryggen hela tiden. 
Hur som helst, med tanke på att fredagens tävling blev inställd så blir det med största sannolikhet inga mer skidlopp för mig denna säsongen. Känns skönt, men ändå lite vemodigt. Kommande veckor kommer jag då att träna lite efter behag. Känner jag mig sugen att träna så gör jag det, vill jag vila så vilar jag. Det ska bli skönt i alla fall. 
Imorgon jobbar jag sista dagen denna veckan, sedan väntar ett påsklov. Undrar vad som händer på lovet. Hade varit kul att dra till fjälls, exempelvis Sälen och åkt lite skidor på skaren (om det nu finns någon). Annars ska det bli skönt att bara vara hemma och ta det lugnt! 
https://adamsteen.se/
Previous articleVill bli bättre
Next articlePåskferieblogg

Related Articles

Bessemerloppet 2024 – Kanondag för den ena(?!) + dubbla SM-GULD!

Tjena! Ännu en vlogg som denna vecka kulmineras med söndagens Bessemerlopp där jag slutade som 6:a i ett mycket starkt fält, endast 19 sekunder bakom segraren. Dessutom...

Kvällsrunda skate

Godkväll! Missa inte att prenumerera på min Youtube-kanal, vloggen från helgen finns ute för medlemmar nu (bli medlem du också för 29 kronor per månad),...

6:a Bessemerloppet 2024 + Veteran-SM guld

Tjena! Idag är jag riktigt nöjd med min insats och mitt resultat från loppet i Högbo bruk! Efter testande av totalt sex olika skidpar valde både...

7 COMMENTS

  1. Det är synd och skam att inte Sveriges mäktigaste skidåkare avslutar med Åre XCO! Klart du borde få en vip inbjudan!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here