Ingarvet-GP , äntligen en spurtvinst!!

Den här killen har väl äntligen fått en ny spurtseger på Ingarvet-GP! Den spurtrakan på 500 meter, med 4 meters stigning tog 34 sekunder, med en medelhastighet av 55,2 km/h och en medelwatt av 820 watt! När detta skrivs så är jag rekordhållare på Strava!
Ingarvet-GP idag alltså. Åkte dit med förhoppningar om bättre ben än förra veckan då jag endast tog en poäng. På de första två spurterna tog jag först en tredjeplats, knappt slagen och därefter en SEGER! Sen gick det lite tyngre ett tag igen, med lite oturliga (orutin) positioneringar, samt trötta ben, innan jag mot slutet lyckades ta en till tredjeplats och en fjärdeplats. 10 poäng alltså! Riktigt nöjd med dagen, tyckte att jag bitvis hade riktigt bra ben och ork!
Vi avslutade sedan passet med ett sedvanligt varv runt Varpan!
Bilder, Garmin-, puls- och Strava-data:

Nedrullning.
Uppsnack inför den stora drabbningen.

Snabb-Rikard Tynell vågade sig dit idag, kul!
Dagens poängskörd.
Lekledaren Henrik Öijer håller föredrag innan start.

Man har ju lite ess i rockärmen.

Mattias Nilsson och Pontus Kastemyr.

Vilden Janne ”Lucka 24” Jakobsson var med idag, stark som vanligt!

Medelpulsen under GP:t var 164 och maxpulsen 194!
https://adamsteen.se/
Previous articleCrosspendling
Next articleMöra ben

Related Articles

En ”snabb” + en långsam – imorgon är det över

Hej! Nu är det bara timmar kvar tills livet känns över. 40 år. Jag vill inte vara så gammal. Fy fan. Vad har jag lyckats uträtta...

Löpintervaller i stormen

Tjena! Nu finns en ny vlogg ute för medlemmar på min kanal. Har du inte råd med 29 kronor per månad så får du vänta...

Staken runt Runn och Vikasjön

Tjena! Veckans bedrövligt låga sömnmängd gjorde sig rejält påmind idag. Jag struntade i att ställa något larm, sedan sov jag och som jag sov. Skäms...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here