Ingarvet-GP med en spurtseger!!!11

Såhär nöjda och fina var jag och Jonathan Nilsson efteråt.

Då var mitt andra Ingarvet-GP avklarat för i år. Och detta var en om möjligt ännu jobbigare historia än föregående gånger. Idag var sanningar som Fredrik Ericsson, Peter Vingstedt, Marcus ”Bamse” Ottosson, hela YA-gänget, Lisa Ström, Lasse Myrberg, Robert Österling med flera med. Kring 20 personer. Det till trots så tog jag en seger, efter att ha gått loss med ”Bamse” ut på andra varvet under en av spurterna. idag var det hårdkörning i princip hela tiden under GP:t, fint med lite intervalltid!

Kroppen var väl varken pigg eller dålig. Någonstans i mellanskiktet. Har nog lite mer att trycka med om jag får köra lite fler pass. Men kul så in i helvete är det, kanonväder idag, härlig stämning och som vanligt så är det alltid lika kul att träna med cyklister.

Efter de tio spurterna så rullade ett gäng av oss ur runt Varpan, jag drog länge halvhårt för att gå mig tom (började känna mig hungrig tio minuter in i passet..), med 5 kilometer kvar lyckades jag, svängde åt sidan och la mig på rulle hem.

Ett härligt pass, 2 timmar och 10 minuter, 149 medelpuls, 195 maxpuls!

Öijer hade klart fulast utstyrsel idag.

Samling innan start.

https://adamsteen.se/
Previous articlePepp inför Ingarvet-GP
Next articleFina killar

Related Articles

Team psyk™ åker Vasaloppet (en vecka för tidigt?!)

Det årliga passet längs Vasaloppsspåret avklarat, nu är det bara det jobbiga kvar... _____ Bli medlem i kanalen för att få åtkomst till flera förmåner: https://www.youtube.com/channel/UCn98udtjJg4gK3G4ZXo5X3Q/join  _____ Stöd gärna...

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here